Παρουσιάστηκε το Asus ZenFone Max

Παρουσιάστηκε το Asus ZenFone Max

Το Asus ZenFone Max,  παρουσιάστηκε σε ένα ειδικό launch event που έλαβε χώρα στην Ινδία.

Το Asus ZenFone Max θα έχει μπαταρία στα 5.000mAh και μάλιστα όπως διευκρίνισαν οι υπεύθυνοι της Asus, το νέο μεγάλο smartphone τους θα μπορεί να χρησιμοποιηθεί ακόμη και ως power bank παρέχοντας έτσι φόρτιση σε άλλες συσκευές. Εκτός από τη γιγαντιαίων διαστάσεων μπαταρία, το Asus ZenFone Max διαθέτει display στις 5.5 ίντσες με προστασία Gorilla Glass 4.

Στα ενδότερα το ZenFone Max διαθέτει ένα Snapdragon 410 SoC, το οποίο φέρει έναν quad-core επεξεργαστή και μία GPU Adreno 306, η οποία αναλαμβάνει τη διαχείριση των γραφικών. Επιπλέον, το νέο ισχυρό smartphone της Asus θα διαθέτει 2GB μνήμης RAM, ενώ επίσης δεν θα μπορούσαν να απουσιάζουν και οι φωτογραφικές δυνατότητες με κύριο σένσορα στα 13 MP και selfie cam στα 5 MP.

To νέο “τερατάκι” της Asus είναι προγραμματισμένο να εμφανιστεί μέσα στον Οκτώβριο με την Asus μέχρι στιγμής να μην δίνει περισσότερες λεπτομέρειες τόσο για την τιμή του όσο και για τις περιοχές που θα κυκλοφορήσει.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment