Δείτε photos του iPhone 6S από τη γραμμή παραγωγής

Δείτε photos του iPhone 6S από τη γραμμή παραγωγής

Διέρρευσαν φωτογραφίες του νέου iPhone 6S από το λογαριασμό του Geekbar στο Weibo, οι οποίες φαίνεται πως είναι από τη γραμμή παραγωγής της συσκευής. Οι φωτογραφίες δεν προσφέρουν κάποια αποκάλυψη για τα specs του τηλεφώνου, ενώ αισθητικά φαίνεται όμοιο με το iPhone 6, με μικρές διαφορές στην οθόνη, γεγονός που πυροδότησε φήμες για αναβάθμιση της ανάλυσης της.

Το iPhone 6S αναμένεται να υποστηρίζει Force Touch, τεχνολογία που είδαμε στο Apple Watch, στο Retina Macbook και σε επιλεγμένα MacBook Pro μοντέλα. Σύμφωνα με πηγές του DigiTimes μέσα από προμηθευτές της Apple, τα Force Touch panels ήδη κατασκευάζονται στα εργοστάσια της Ανατολής και μάλιστα αυξάνεται η παραγωγή τους. Το νέο αυτό χαρακτηριστικό θα επιτρέπει πρόσβαση σε ρυθμίσεις και διαφορετική χρήση, πιο γρήγορα από ποτέ, ανάλογα της πίεσης που θα ασκείται στην οθόνη και έχει σχεδιαστεί ειδικά για iOS power users.

Επίσημη παραδοχή της ενσωμάτωσης της Force Touch τεχνολογίας στο iPhone 6S δεν έχει υπάρξει από την Apple, όταν παρουσίασε το iOS 9 τον Ιούνιο. Η Apple αναμένεται να κατασκευάσει 36 με 40 εκατομμύρια iPhone 6S στο τρίτο τρίμηνο του έτους, αυξάνοντας την παραγωγή σε 50 εκατομμύρια μονάδες για το τελευταίο τρίμηνο, το οποίο περιέχει και την περίοδο των Χριστουγέννων.

iphone-6s-extra-pics-800x533 iPhone-6S-leak

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment