Ποια κατηγορία gamers βλέπει τις περισσότερες ερωτικές ταινίες?

Ποια κατηγορία gamers βλέπει τις περισσότερες ερωτικές ταινίες?

Ένα από τα πιο πικάντικα και πολύ γνωστά website ερωτικών ταινιών έκανε μια έκπληξη και ανακοίνωσε τα ποσοστά των χρηστών της,που συνδέονται στο Internet από την κονσόλα τους ώστε να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο!

Στην κορυφή της λίστας λοιπόν βλέπουμε τους κατόχους του Xbox .

Τα Xbox ήταν πρώτα στη λίστα για δεύτερη συνεχόμενη χρονιά, με ποσοστό 45,7% έναντι 40% των κονσολών PlayStation. Στα Wii υπάρχουν πιο χαμηλοί τόνοι (8,2%), στο PS Vita φτάνουμε στο 5% ενώ το αθώο 3DS αρκείται στο 1,1%.

pornhub-2014-console-traffic.0

Όσο αναφορά τις χώρες  που τους αρέσουν λίγο παραπάνω οι ερωτικές ταινίες έχουμε:

Πρώτη ήταν η Αμερική με τεράστια διαφορά, δεύτερη η Αγγλία και τρίτος ο Καναδάς. Η Ινδία ανέβηκε τρεις θέσεις πάνω, από την έβδομη στην τέταρτη, λόγω ανάπτυξης της τοπικής τεχνολογίας. Ακολουθούν στην πέμπτη θέση Γερμανία και μετά κατά σειρά Γαλλία, Ιταλία, Αυστραλία, Βραζιλιά και Μεξικό.

2-pornhub-2014-top-traffic-country

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Falcon
    Posted at 15:58h, 12 January Reply

    Λογικο….Wii παιζουν συνηθως γυναικες ή οικογενειες και Nintendo 3DS και PSvita ηλικιες κατω των 14 χρονων….Xbox και Playstation ειναι στη πλειοψηφια περισσοτεροι και μεγαλυτεροι απο τα υπολοιπα…πλακα μας κανετε τι μουφα ερευνα ειναι αυτη….

Post A Comment

%d bloggers like this: