Τα Pokemon έρχονται στις iOS και Android συσκευές

Τα Pokemon έρχονται στις iOS και Android συσκευές

Τα πασίγνωστα και αγαπημένα Pokemon αποτελούν για τη Nintendo και την Pokemon Company ένα πραγματικό χρυσορυχείο, καθώς όσα χρόνια και εάν περάσουν, καταφέρνουν κάτι το πρωτοφανές, καθώς ότι και να γίνει εξακολουθούν και παραμένουν στο προσκήνιο! Άλλωστε είναι γνωστό ότι όποτε κυκλοφορήσει ένα Pokemon game σε οποιαδήποτε κονσόλα της Nintendo, οι gamers το τιμούν και με το παραπάνω! Για αυτό λοιπόν και η κίνηση της εταιρείας που διαχειρίζεται τα δικαιώματα τους να κυκλοφορήσει ένα mobile παιχνίδι για smartphones και tablets δεν θα πρέπει να μας προξενεί εντύπωση.

Όπως έγινε γνωστό, το Pokemon Gο, είναι ένας τίτλος αποκλειστικά για mobile συσκευές που τρέχουν iOS και Android. Το εν λόγω game πρόκειται ουσιαστικά για μία free εφαρμογή, όπου το κεντρικό concept της είναι ότι οι gamers θα πρέπει να χρησιμοποιήσουν πραγματικά location data για να βρουν και να συγκεντρώσουν όσο το δυνατόν περισσότερα Pokemon, τα οποία στη συνέχεια μπορούν είτε να τα ανταλλάξουν είτε να τα χρησιμοποιήσουν στη μάχη! Μάλιστα, η νέα αυτή προσπάθεια έρχεται και με ένα συνοδευτικό gadget, το οποίο πρόκειται για ένα wearable που θα πληροφορεί τον user όταν ένα Pokemon θα βρίσκεται σε κοντινή απόσταση!

O συγκεκριμένος τίτλος θα βασίζεται στην τεχνολογία Augmented Reality και θα αποτελεί ένα locataion-based massive multiplayer game στο πρότυπο του Ingress. Το Pokemon Go αναμένεται να κυκλοφορήσει μέσα στο 2016 και μία πρώτη ματιά στη φιλοσοφία που θα το διέπει μπορείτε να ρίξετε στο video που ακολουθεί…

Pokemon-Go-1-640x360 pokemon-go-plus-device-640x638

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment