ΠΡΟΣΟΧΗ! Τηλεφωνικές απάτες με κρυπτονομίσματα (videos)

ΠΡΟΣΟΧΗ! Τηλεφωνικές απάτες με κρυπτονομίσματα (videos)

Τηλεφωνικές απάτες με κρυπτονομίσματα έχουν παρατηρηθεί το τελευταίο διάστημα με πολλά θύματα στην χώρα μας. Συνιστούμε προσοχή και να επιλέγετε πλατφόρμες που είναι ευρέως γνωστές και φυσικά να μην δέχεστε τέτοιου είδους τηλεφωνήματα.

Πως λειτουργεί η απάτη

To συγκεκριμένο scam ακολουθεί πάνω κάτω τον ίδιο τρόπο από όλους τους επιτήδειους. Καλούν στο τηλέφωνο και σας πιάνουν κουβέντα σχετικά με κρυπτονομίσματα και επενδύσεις. Πολλές φορές μιλούν στα Αγγλικά αν και πλέον έχουν μπει και πολλοί Έλληνες στο κόλπο. Αφού τα θύματα τσιμπήσουν με τις υποσχέσεις μεγάλου κέρδους αλλά και μπονους εγγραφής σας οδηγούν σε μια ιστοσελίδα που μοιάζει επίσημη! ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ. Καμιά σοβαρή εταιρία δεν θα σας “ψαρέψει” με τηλέφωνο. Αφού λοιπόν πείσουν τα θύματα να κάνουν λογαριασμό και να βάλουν τα χρήματα τους χρησιμοποιούν τα στοιχεία αυτά και ξαφρίζουν λογαριασμούς.

Είναι λυπηρό που πολλοί την πατάνε γιαυτό χρειάζεται τεράστια προσοχή. Συνήθως τα νούμερα αυτά είναι από άλλες χώρες αν και πρόσφατα παρατηρήθηκαν και ελληνικά.

Αν θέλετε να δείτε πως λειτουργούν ακριβώς δείτε τα 2 παρακάτω βίντεο:

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment