Η Razer ανακοινώνει το Viper 8KHz

Η Razer ανακοινώνει το Viper 8KHz

Στην ανακοίνωση του Viper 8KHz προχώρησε η Razer, ισχυριζόμενη πως πρόκειται για το ταχύτερο ποντίκι στον κόσμο.

Σύμφωνα με την Razer, το Viper 8KHz έχει εξοπλιστεί με την HyperPolling τεχνολογία της εταιρίας, η οποία προσφέρει στο ποντίκι polling rate 8.000Hz. Πρακτικά αυτός είναι ο ρυθμός με τον οποίο στέλνονται τα δεδομένα από το ποντίκι στον υπολογιστή σας, δίνοντάς σας το πλεονέκτημα σε σχέση με τα παραδοσιακά ποντίκια που στέλνουν δεδομένα 1.000 φορές το δευτερόλεπτο.

Το latency είναι ένα πολύ σημαντικό κομμάτι του gameplay και επηρεάζει πολύ τη συνολική εμπειρία gaming. Και πάλι όμως, παραβλέπεται από πολλές εταιρίες οι οποίες επικεντρώνονται στην αύξηση των DPI. Σε αντίθεση με τα DPI, το χαμηλότερο latency ωφελεί οποιονδήποτε, από περιστασιακούς μέχρι επαγγελματίες παίκτες, για να μειώσουν τις αντιδράσεις τους για μερικά σημαντικά milliseconds.

Στα υπόλοιπα χαρακτηριστικά, το Viper 8KHz διαθέτει 7+1 πλήκτρα, 20.000DPI Focus+ οπτικό αισθητήρα, χρησιμοποιεί τα Optical Mouse Switches της Razer και είναι ήδη διαθέσιμο στην προτεινόμενη τιμή λιανικής των 89.99 ευρώ.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment