Νέο «road trip» game από τους εκδότες του Jalopy

Η Excalibur Games ανακοίνωσε χθες το νέο της management game «Road to Guangdong», το οποίο θα δίνει ιδιαίτερη έμφαση στην αφήγηση της ιστορίας που πραγματεύεται. Το παιχνίδι θα εμφανιστεί σε Early Access μορφή για τα PCs στις 16 Μαΐου 2019.

 

 

Στο Road to Guangdong αναλαμβάνετε τον ρόλο της Sunny, μιας 23χρονης απόφοιτης της σχολής καλών τεχνών, η οποία συνοδεύει την 68χρονη θεία της, Guu Ma, σε ένα οδικό ταξίδι με το παλιό οικογενειακό τους αυτοκίνητο, που το έχουν ονομάσει Sandy, με προορισμό το εστιατόριο της οικογένειας που χρειάζεται ανακαίνιση. Η Sunny, η οποία κληρονόμησε αναπάντεχα το εστιατόριο της οικογένειας, αναλαμβάνει να αναθερμάνει σχέσεις και να εξακριβώσει ποια είναι η θέση της στην οικογένεια, με απώτερο σκοπό να εξασφαλίσει και να αναπαράγει μυστικές συνταγές.

 

Θα αντιμετωπίσετε αφηγηματικούς γρίφους και ηθικά ζητήματα επιλέγοντας τον κατάλληλο διάλογο για να καθορίσετε τον χαρακτήρα της Sunny. Η σχέση της Sunny και της Guu Ma θα δοκιμαστεί και θα εξελιχθεί στη διάρκεια του ταξιδιού, αλλάζοντας τις ζωές και των δύο.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: