Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία των Galaxy A5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά

Η Samsung ανακοινώνει την κυκλοφορία των Galaxy A5 και Galaxy A3 στην ελληνική αγορά

Η Samsung Electronics Hellas ανακοινώνει την κυκλοφορία των δύο νέων smartphones, Galaxy Α5 και Galaxy A3, στην ελληνική αγορά.

Τα Galaxy A5 και A3 είναι τα πιο λεπτά κινητά της Samsung, με πάχος 6,7mm και 6,9mm αντίστοιχα, ενώ όλο το σώμα τους είναι μεταλλικό. Τα δύο νέα smartphones προσφέρουν μοναδική εμπειρία κοινωνικής δικτύωσης στο νεανικό κοινό που επιθυμεί να εκφράσει το προσωπικό του στιλ, ενώ παράλληλα μένει διαρκώς συνδεδεμένο. Η προηγμένη εμπρόσθια κάμερα 5MP και οι μοναδικές λειτουργίες λήψης της οπίσθιας κάμερας εξασφαλίζουν selfies με ασύγκριτη ανάλυση εικόνας. Παράλληλα, οι χρήστες να μοιράζονται, εύκολα και γρήγορα, φωτογραφίες και βίντεο στα αγαπημένα τους Μέσα κοινωνικής δικτύωσης, με ταχύτητες LTE

Επιπλέον διαθέτουν Super AMOLED οθόνη, που προσφέρει μοναδική ποιότητα και ευκρίνεια κάτω από οποιεσδήποτε συνθήκες φωτισμού, ενώ έχουν δυνατό τετραπύρηνο επεξεργαστή 1.2 GHz για απρόσκοπτο multitasking και ταχύτερη εμπειρία πλοήγησης. Αξίζει να σημειωθεί ότι τα Galaxy A5 και A3 διαθέτουν τις δημοφιλείς λειτουργίες των Samsung Galaxy συσκευών, όπως τις Ultra-Power Saving Mode, Private Mode και Multiscreen.

 

This slideshow requires JavaScript.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: