Διαθέσιμα το 2021 τα Samsung Galaxy A12 και Galaxy A02s

Διαθέσιμα το 2021 τα Samsung Galaxy A12 και Galaxy A02s

Η Samsung Electronics Co., Ltd. παρουσίασε τα νέα smartphones Galaxy A12 και Galaxy A02s, για ακόμη πιο προσιτή καινοτομία αιχμής. Και τα δύο smartphone διαθέτουν μπαταρία μεγάλης διάρκειας, πολλαπλές κάμερες και μεγάλη, εντυπωσιακή οθόνη.

«Τα Galaxy A12 και A02s αποδεικνύουν τη δέσμευσή μας για δημιουργία προϊόντων και εμπειριών, σε όλες τις κατηγορίες τιμών, χωρίς συμβιβασμούς», δήλωσε ο Άρης Παρασκευόπουλος, επικεφαλής του τμήματος κινητών συσκευών σε Ελλάδα και Κύπρο της Samsung Electronics Hellas. «Τα νέα smartphones προσθέτουν ακόμη μεγαλύτερη αξία στην ήδη εξαιρετική σειρά Galaxy A, προσφέροντας στους χρήστες την απαραίτητη καινοτομία, σε εξαιρετική τιμή».

Περισσότερη ισχύς για μεγαλύτερη διάρκεια

Τα Galaxy A02s και A12 διαθέτουν οθόνη HD+ Infinity-V 6,5 ιντσών με εκπληκτική ευκρίνεια, ενώ η μπαταρία μεγάλης διάρκειας 5.000 mAh εξασφαλίζει την παρακολούθηση περιεχόμενου, χωρίς διαλείμματα. Ακόμα, χάρη στην ταχεία φόρτιση 15W, ο χρόνος φόρτισης μειώνεται.

Λεπτομερής αποτύπωση κάθε στιγμής

Τα Galaxy A02s και A12 ενσωματώνουν πανίσχυρες κάμερες που διευκολύνουν την τέλεια λήψη, περισσότερο από ποτέ. Οι κύριες κάμερες 48ΜΡ του Galaxy A12 και 13ΜΡ του A02s εξασφαλίζουν την αποτύπωση σημαντικών στιγμών σε απίθανη ποιότητα. Επίσης, το Galaxy A12 διαθέτει μια υπερ-ευρυγώνια κάμερα 5MP για άριστες φωτογραφίες οριζόντιας διάταξης. Και τα δύο ενσωματώνουν κάμερα βάθους 2MP, που επιτρέπουν στον χρήστη να επικεντρωθεί σε αυτά που έχουν σημασία, και μια Macro κάμερα 2MP για λεπτομερείς κοντινές λήψεις.

Σχεδιασμός που ξεχωρίζει

Τα Galaxy A12 και A02s διαθέτουν κομψό σχεδιασμό που προσφέρει ευκολία στη λαβή και premium ματ φινίρισμα στο πίσω μέρος. Τόσο το Galaxy A12 όσο και το A02s κυκλοφορούν σε άσπρο και μαύρο χρώμα, ενώ το Galaxy A12 διατίθεται και σε μπλε απόχρωση. Το Galaxy A12 προστατεύεται επιπλέον από το Samsung Knox, την πλατφόρμα ασφαλείας αμυντικού τύπου της εταιρείας, ενώ διαθέτει και αισθητήρα δαχτυλικών αποτυπωμάτων στο πλάι.

Τα Galaxy A12 και Galaxy A02s θα είναι διαθέσιμα στην ελληνική και κυπριακή αγορά στις αρχές του 2021.

Για περισσότερες πληροφορίες σχετικά με τα Galaxy A12 και Galaxy A02s, παρακαλούμε επισκεφθείτε τα www.samsungmobilepress.com, news.samsung.com/galaxy.

Galaxy A12 και Galaxy A02s Τεχνικές Προδιαγραφές1

Galaxy A12

Galaxy A02s

Οθόνη2

6.5” HD+ TFT

Infinity V

6.5” HD+ TFT

Infinity V

Κάμερα

[Πίσω Κάμερα]

48MP (Κύρια)

5MP (Υπερ Ευρυγώνια)

2MP (Macro)

2MP (Βάθους)

[Μπροστά]

8MP (F2.0)

[Πίσω Κάμερα]

13MP(Κύρια)

2MP (Macro)

2MP (Βάθους)

[Μπροστά]

5MP (F2.2)

AP

Οκταπύρηνος

(2.3GHz + 1.8 GHz)

Οκταπύρηνος

(1.8GHz)

Μνήμη3

4GB RAM

64/128GB Εσωτερική Αποθήκευση

Θύρα Micro SD (μέχρι και 1TB)

3GB RAM

32GB Εσωτερική Αποθήκευση

Θύρα Micro SD (μέχρι και 1TB)

Μπαταρία

5000mAh (Τυπική τιμή)

Φορτιστής 15W AFC (Adaptive Fast Charging)

5000mAh (Τυπική τιμή)

Φορτιστής 15W AFC (Adaptive Fast Charging)

Βιομετρική Ταυτοποίηση

Αισθητήρας Δαχτυλικού αποτυπώματος στο πλάι

Χρώματα4

Μαύρο

Άσπρο

Μπλε

Μαύρο

Άσπρο

1 Όλες οι λειτουργίες, τα χαρακτηριστικά, οι προδιαγραφές και άλλες πληροφορίες προϊόντος που παρέχονται σε αυτό το έγγραφο, συμπεριλαμβανομένων, ενδεικτικά, των πλεονεκτημάτων, του σχεδιασμού, της τιμολόγησης, των εξαρτημάτων, της απόδοσης, της διαθεσιμότητας και των δυνατοτήτων του προϊόντος υπόκεινται σε αλλαγές χωρίς προειδοποίηση.

2 Η οθόνη μετριέται διαγώνια ως πλήρες ορθογώνιο χωρίς να λαμβάνονται υπόψη οι στρογγυλεμένες γωνίες. Η πραγματική περιοχή με δυνατότητα προβολής είναι μικρότερη λόγω των στρογγυλεμένων γωνιών και της οπής της κάμερας.

3 Η διαθέσιμη RAM ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα και την περιοχή.

4 Η διαθεσιμότητα ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τη χώρα.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment

Post A Comment

%d bloggers like this: