Samsung Gear 360, παρουσίαση της νέας κάμερας με μοναδική εμπειρία 360 μοιρών

Samsung Gear 360, παρουσίαση της νέας κάμερας με μοναδική εμπειρία 360 μοιρών

Την κάμερα Samsung Gear 360 ανακοίνωσε η Samsung Electronics Co. Ltd, μία κάμερα 360 μοιρών, η οποία επιτρέπει στους καταναλωτές να δημιουργήσουν, να δουν και να μοιραστούν τις αγαπημένες τους εμπειρίες μέσω περιεχομένου video και παγωμένων εικόνων. Η Gear 360 έχει σχεδιαστεί για ταξίδια, για εορταστικές εκδηλώσεις και για κάθε άλλη δραστηριότητα, προκειμένου να παρέχει μία σφαιρική οπτική εμπειρία. Η νέα κάμερα αξιοποιεί την καλύτερη Samsung Galaxy εμπειρία, ώστε οι χρήστες να μπορούν να γίνουν οι δημιουργοί του δικού τους περιεχομένου εικονικής πραγματικότητας για να το απολαύσουν μέσω του Gear VR.

«Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια της mobile εμπειρίας πέρα από το smartphone», δήλωσε ο DJ Koh, Πρόεδρος του Mobile Communications Business της Samsung Electronics. «Αμέσως μετά την περσινή ανακοίνωση του Gear VR, η Gear 360 συνεχίζει τα επεκτείνει τα όρια του καθηλωτικού περιεχομένου – παρέχοντας μία οπτική εμπειρία, μέσω της οποίας ο καταναλωτής μπορεί να αιχμαλωτίσει και να μοιραστεί τις στιγμές της ζωής ακόμα πιο εύκολα».

2

Συμπαγής σχεδιασμός με υψηλή απόδοση για κάθε δραστηριότητα

Η Samsung Gear 360 έχει εξοπλιστεί με διπλούς φακούς fisheye, οι οποίοι και οι δύο διαθέτουν αισθητήρες εικόνας 15 megapixel, δίνοντας τη δυνατότητα στους χρήστες να καταγράψουν υψηλής ανάλυσης (3840×1920), 360 μοιρών video, το οποίο επιπλέον υποστηρίζει παγωμένες εικόνες 30 megapixel. Επίσης οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα να τραβήξουν video και φωτογραφίες με ευρεία γωνία θέασης 180 μοιρών, χρησιμοποιώντας μόνο τη μία πλευρά των φακών της κάμερας. Καθώς έχει κατασκευαστεί για οποιαδήποτε ώρα της ημέρας, η Gear 360 διαθέτει φακούς Bright F2.0, οι οποίοι δημιουργούν φωτογραφίες υψηλής ανάλυσης ακόμα και σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού, όπου οι χρήστες μπορούν να δημιουργήσουν πλήρως πανοραμικά videos.

Με ελαφρύ, συμπαγή και σφαιρικό σχεδιασμό, η Gear 360 μεγιστοποιεί τη φορητότητα για καταγραφή video εν κινήσει ή για εσωτερικές δραστηριότητες. Η Gear 360 διαθέτει ένα εύκολο στη χρήση τρίποδο, καθώς επίσης είναι συμβατή με ένα εύρος αξεσουάρ και βάσεων, που είναι αυτή τη στιγμή διαθέσιμα στην αγορά.

Η εμπειρία Galaxy

Η Samsung συνεχίζει να επεκτείνει τα όρια του hardware, του λογισμικού και των υπηρεσιών, δημιουργώντας συσκευές, που έχουν σχεδιαστεί για να βελτιώσουν τον τρόπο, με τον οποίο οι καταναλωτές συνδέονται, μοιράζονται, οργανώνονται και παίρνουν όσα περισσότερα από τη ζωή. Η εταιρεία επαναπροσδιορίζει τι είναι εφικτό, πέρα από τα όρια της σημερινής τεχνολογίας, παρουσιάζοντας μία σειρά από απρόσκοπτες mobile εμπειρίες.

Όταν η Gear 360 συγχρονίζεται με ένα Samsung smartphone, οι χρήστες έχουν τη δυνατότητα προεπισκόπησης του περιεχομένου σε πραγματικό χρόνο, καθώς γίνεται η καταγραφή. Επιπλέον η Gear 360 αυτόματα θα εμφανίσει καταγεγραμμένο περιεχόμενο, ώστε οι χρήστες να μπορούν να το δουν και να το σώσουν στο smartphone τους ή να το ανεβάσουν και να το μοιραστούν απευθείας με τα κοινωνικά δίκτυα, συμπεριλαμβανομένων των Facebook, Youtube και του Google Street View. Για μία πραγματική 360 εμπειρία θέασης, οι χρήστες μπορούν απλά να παρακολουθήσουν το περιεχόμενο, που οι ίδιοι έχουν δημιουργήσει στο Gear VR. Όλες αυτές οι λειτουργίες θα είναι διαθέσιμες μέσω μίας ειδικής mobile εφαρμογής, η οποία θα είναι διαθέσιμη στα Galaxy Apps, Google Play και στο λογισμικό του Η/Υ για ακόμα περισσότερες δυνατότητες επεξεργασίας.

3

Η Gear 360 είναι συμβατή με επιλεγμένα Samsung smartphones, συμπεριλαμβανομένων των νέων Galaxy S7 και Galaxy S7 edge, Galaxy S6 edge+, Note 5, Galaxy S6 edge και Galaxy S6.

 

Η Gear 360 θα είναι διαθέσιμη από το δεύτερο τρίμηνο του 2016 σε επιλεγμένες χώρες.

 

Για περισσότερες πληροφορίες, μπορείτε να επισκεφτείτε τις ακόλουθες ηλεκτρονικές διευθύνσεις: www.samsungmobilepress.com ή news.samsung.com/galaxy.

 

Τεχνικά χαρακτηριστικά της Samsung Gear 360

 

Κάμερα Δύο CMOS 15 megapixel fisheye κάμερες
Επεξεργαστής εικόνας DRIMe5s
Video MP4 (H.265)

– Dual Lens: 3840×1920 (30fps)

Εικόνα JPEG

– Dual Lens: 30M (7776×3888)

Ήχος Codec: MP3/AAC/AAC+/eAAC+

Format: MP3, M4A, AAC, OGG

Μνήμα Κάρτα microSD (έως και 128GB)
Χαρακτηριστικά Οθόνη

–  0.5” (72 x 32) PMOLED

Shooting mode

–   Video, Φωτογραφία, Time Lapse Video,  Looping Video

Λειτουργίες κάμερας

– Dual/Single Lens mode

Ρυθμίσεις κάμερας

– Sharpness, White Balance, HDR, EV, ISO limit, Wind cut

Πιστοποίηση IP53 για ανθεκτικότητα στη σκόνη και στο νερό
Υπηρεσίες Samsung Εφαρμογή Samsung Gear 360, PC S/W (Gear 360 ActionDirector)
Συνδεσιμότητα WiFi 802.11 a/b/g/n/ac (2.4/5GHz)

WiFi Direct,

BT v4.1

USB 2.0

NFC

Αισθητήρες  

Επιταχυνσιόμετρο, Γυροσκόπιο

Διαστάσεις 66.7×56.2×60 mm
Βάρος 153γρ (συμπεριλαμβανομένης της μπαταρίας)
Μπαταρία 1,350mAh Li-ion
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: