Απόλυτος έλεγχος στο χέρι σας με το νέο Gaming USB DAC: Sound Blaster GC7!

Απόλυτος έλεγχος στο χέρι σας με το νέο Gaming USB DAC: Sound Blaster GC7!

Η Creative Technology ανακοίνωσε πρόσφατα την κυκλοφορία του Sound Blaster GC7, του πρώτου premium Gaming DAC με ενσωματωμένο ενισχυτή από μια νέα σειρά προϊόντων ειδικά σχεδιασμένη για να βελτιώσει την εμπειρία του gamer χρήστη, των επίδοξων δημιουργών περιεχομένου και των streamers. Οι χρήστες μπορούν να πάρουν τον πλήρη έλεγχο του παιχνιδιού εύκολα με διαισθητικά χειριστήρια και πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά ώστε να απολαύσουν τις βραβευμένες τεχνολογίες Super X-Fi και Sound Blaster, στην πιο ολοκληρωμένη εξωτερική κάρτα ήχου της Creative μέχρι σήμερα.

Πλήρως Προσαρμόσιμο

Το Sound Blaster GC7 είναι εργονομικά σχεδιασμένο για ευκολία στη χρήση – με διαισθητικά χειριστήρια με το ένα χέρι, οι παίκτες μπορούν να κάνουν απρόσκοπτες προσαρμογές κατά τη διάρκεια της χρήσης και να επικεντρωθούν στις σωστές κινήσεις που θα τους οδηγήσουν στο στόχο. Το Sound Blaster GC7 έρχεται επίσης με τέσσερα πλήρως προγραμματιζόμενα κουμπιά, που επιτρέπουν στους χρήστες να προγραμματίζουν εκδοχές σύμφωνα με τις προτιμήσεις τους. Οι χρήστες μπορούν επίσης να προσαρμόσουν τα κουμπιά με τα προτιμώμενα προφίλ ήχου για gaming, ταινίες και μουσική και μπορούν επίσης να προσαρμόσουν το χρώμα του φωτισμού RGB στα κουμπιά ελέγχου ανάλογα με τις προτιμήσεις τους.

 

ΜεSound Blaster Acoustic Engine καιSuper X-Fi

Εξοπλισμένο με τις βραβευμένες τεχνολογίες επεξεργασίας ήχου Sound Blaster της Creative και την ολογραφία ακουστικών Super X-Fi, το Sound Blaster GC7 δεν μεταφέρει απλώς τους χρήστες στο πεδίο μάχης στα παιχνίδια, αλλά τους επιτρέπει να παραμένουν ένα βήμα μπροστά από τους αντιπάλους τους.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: