Κάψιμο! Selfie Spoon:Το πρώτο Selfο-κουτάλι

Κάψιμο! Selfie Spoon:Το πρώτο Selfο-κουτάλι

Δεν φτάνει που έχουμε φάει στην μάπα τα καταραμένα  selfie-sticks, τα οποία τείνουν πλέον να γίνουν το απαραίτητο αξεσουάρ κάθε φανατικού φίλου της mobile τεχνολογίας,τώρα έχουμε και την εταιρεία Great Mills που παρασκευάζει τρόφιμα ,δημητριακά, και… Selfie Spoon!

Όχι δεν πρόκειται για κάποια φάρσα, καθώς το marketing της εν λόγω εταιρείας είχε τη «φαεινή ιδέα» να δημιουργήσει ένα selfie stick όπου στην άκρη του αντί για τη γνωστή λαβή έχει ένα… κουτάλι! Σύμφωνα με τους εμπνευστές αυτού του αλλόκοτου (αλλά «πιασάρικου») concept, το νόημα είναι να τρώει ο user τα δημητριακά του και ταυτόχρονα να τραβάει photos την ώρα που βουτάει το κουτάλι του μέσα στον μπολ με το γάλα. Στη συνέχεια φυσικά μπορεί να ποστάρει τις φωτογραφίες του on-the fly στα social media, έτσι ώστε όλοι να γνωρίζουν τι έφαγε το πρωί! Όπως μπορείτε να αντιληφθείτε το selfο-κουτάλι δεν είναι και το πιο ασφαλές μέσο για να απολαύσει κανείς το πρωινό του, καθώς εκτείνετε μέχρι και 76.2 εκατοστά και σίγουρα υπάρχει ο κίνδυνος να ξεφύγει η συσκευή (και να πέσει μέσα στο μπολ) ή ακόμη και να τραυματιστεί ο κάτοχος του…

Παρόλα αυτά, η πλάκα είναι ότι δεν απαιτείται απολύτως κανένα κόστος για να το αποκτήσει κανείς (για αυτό και τα πρώτα Selfie Spoon έγιναν καπνός) και οι ενδιαφερόμενοι το μόνο που έχουν να κάνουν είναι να το παραγγείλουν, πληρώνοντας μόνο τα έξοδα αποστολής. Μάλλον σα να έχουμε ξεφύγει λιγάκι!

Selfie-Spoon-2-640x356

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • Char
    Posted at 17:00h, 24 September Reply

    Wait for the selfie dildo stick

Post A Comment

%d bloggers like this: