Πόσο μπροστά! Σκουπιδοτενεκέδες με Internet στη Ν. Υόρκη

Πόσο μπροστά! Σκουπιδοτενεκέδες με Internet στη Ν. Υόρκη

Μετά από τα καρτοτηλέφωνα και οι σκουπιδοτενεκέδες μπορεί να είναι σημεία που θα παρέχουν ασύρματη σύνδεση στο Internet. Στη Ν. Υόρκη ψάχνουν τρόπους να αυξήσουν την κάλυψη της πόλης με σήμα Wi-Fi και οι σκουπιδοτενεκέδες με Internet είναι μία από τις υποψήφιες ιδέες προς έγκριση από τον Δήμο της πόλης.

Οι σκουπιδοτενεκέδες στη Ν. Υόρκη απέχουν πολύ από να χαρακτηριστούν συμβατικοί και δεν θυμίζουν σε τίποτα αυτούς που βλέπουμε γύρω μας. Στο πάνω μέρος τους διαθέτουν ηλιακούς συλλέκτες και χρησιμοποιούν και αποθηκεύουν την ηλιακή ενέργεια για να συμπιέσουν ακόμη περισσότερο το περιεχόμενο τους ώστε να επιμηκύνουν τον χρόνο ανάμεσα στα αδειάσματα.

Οι σκουπιδοτενεκέδες με Wi-Fi έχουν προταθεί στο Δήμο της Ν. Υόρκης από την εταιρεία BigBelly. Αν το σχέδιο γίνει πραγματικότητα, η ταχύτητα πρόσβασης που θα υποστηρίζουν θα είναι 75Mbps – αρκετή για να υποστηρίζουν τις ανάγκες των περαστικών.
Δεν μπορούμε παρά να ονειρευτούμε το ίδιο να συμβαίνει σε πολείς της Ελλάδας. Επίσης, δεν μπορούμε να μην προσθέσουμε στο όνειρο τους δικούς μας σκουπιδοτενεκέδες με Internet να έχουν βανδαλιστεί μετά από ελάχιστες ημέρες ή να έχουν κλαπεί για να πουληθούν ως μέταλλο και ανταλλακτικά.

H φωτό ανήκει στον χρήστη Elvert Barnes στο Flickr.

trash-can-in_zfya

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment