Sony BRAVIA X91C, νέα – υπερ-λεπτή και 75 ιντσών ανάλυσης 4K (IFA 2015)

Sony BRAVIA X91C, νέα – υπερ-λεπτή και 75 ιντσών ανάλυσης 4K (IFA 2015)

Μια εντυπωσιακά μεγάλη και απίστευτα λεπτή τηλεόραση, σίγουρα ελκύει τα βλέμματα, εγκλωβίζοντας την προσοχή όποιου την αντικρίσει. Αυτό ακριβώς καταφέρνει η νέα Sony BRAVIA X91C των 75 ιντσών, πάχους 15 χιλιοστών και ανάλυσης 4Κ, που επιδείχθηκε στην έκθεση IFA 2015.

Sony BRAVIA X91C

Η X91C συμπληρώνει το χώρο σαν ένα πολύτιμο έργο τέχνης, είτε στέκεται πάνω στη γερή βάση από αλουμίνιο, είτε κρέμεται στον τοίχο με το παρεχόμενο σύστημα τοποθέτησης. Χάρη στη μοναδική τεχνολογία επικάλυψης των άκρων της, η σχεδόν άνευ πλαισίου οθόνη, διασφαλίζει μεγάλες και συναρπαστικές εικόνες. Το HDR (High Dynamic Range), το οποίο αναπαράγει ένα μεγαλύτερο δυναμικό εύρος φωτεινότητας ή επιπέδων φωτεινότητας και φέρνει μεγαλύτερη αντίθεση στην οθόνη, θα είναι διαθέσιμο στην X91C μέσω μιας ενημέρωσης δικτύου. Με αυτή τη βελτιωμένη αντίθεση, αποκαλύπτονται οι λεπτές αποχρώσεις της εικόνας, από τα γεμάτα λεπτομέρειες μαύρα και τις σκιές, μέχρι τα πιο φωτεινά λευκά και τα χρώματα. Στις τηλεοράσεις που είναι συμβατές με HDR, οι θεατές θα απολαμβάνουν φωτεινότερα χρώματα, βελτιωμένες λεπτομέρειες και ευδιάκριτα φωτεινά σημεία, με βάθος και λεπτομέρειες στην εικόνα περισσότερο από ποτέ.

Παράλληλα, ο ισχυρός 4K επεξεργαστής «X1» χαρίζει εντυπωσιακή ποιότητα εικόνων σε ό,τι κι αν προβάλλεται. Κάθε πηγή αναλύεται έξυπνα και αναβαθμίζεται σε σχεδόν 4K ανάλυση, είτε πρόκειται για απλά τηλεοπτικά προγράμματα, Blu-ray Disc, DVD, είτε βίντεο από το Internet. Η μοναδική τεχνολογία «TRILUMINOS Display» της Sony, προσφέρει ένα τεράστιο εύρος χρωμάτων στην οθόνη και προκαλεί έντονα συναισθήματα σε κάθε σκηνή με πλούσια, ζωηρά κόκκινα, πράσινα και μπλε. Η διαφορά είναι ολοφάνερη: η θέαση βιώνεται με φανταστική καθαρότητα, ζωντανά χρώματα και φωτεινή αντίθεση.

image

 

Την ίδια στιγμή, το ενσωματωμένο Λειτουργικό Σύστημα Android TV, προσφέρει την πλέον «έξυπνη» εμπειρία χρήσης και θέασης. Φανταστείτε όλα όσα σας αρέσουν να κάνετε στο tablet ή το smartphone σας, να τα βλέπετε στη μεγάλη οθόνη: εξερευνήστε έναν κόσμο ταινιών, μουσικής, φωτογραφιών, παιχνιδιών, αναζήτησης, εφαρμογών και πολλών άλλων, όλα με την απίθανη ποιότητα ήχου και εικόνας της Sony BRAVIA X91C.

Επίσης, με την τεχνολογία «Google Cast», η κινητή συσκευή σας συνδέεται και αλληλεπιδρά αδιάλειπτα με την τηλεόραση. Εφαρμογές, παιχνίδια, ταινίες, φωτογραφίες, μουσική και άλλα από το smartphone ή το tablet, μεταφέρονται στην τηλεόραση με το πάτημα ενός κουμπιού, χωρίς να απαιτείται σύζευξη ή ρύθμιση για screen-mirroring.

Ένα χρήσιμο χαρακτηριστικό είναι η φωνητική αναζήτηση για να βρείτε καινούργιο και συναρπαστικό περιεχόμενο. Το μόνο που έχετε να κάνετε είναι να μιλήσετε στο ενσωματωμένο μικρόφωνο πάνω στο τηλεχειριστήριο αφής ή να χρησιμοποιήστε την κινητή συσκευή σας με Android ή iOS.

image (1)

 

Επιπρόσθετα, μπορείτε να απολαύσετε εκατοντάδες εφαρμογές και παιχνίδια στο Google Play store, από παιχνίδια δράσης και διασκεδαστικές πλατφόρμες, μέχρι online video aggregators και ολοκληρωμένους media servers. Σίγουρα θα βρείτε κάτι που θα σας ενδιαφέρει.

Η χρηστική εμπειρία ανεβαίνει σε άλλο επίπεδο ευκολίας με τη γρήγορη, ρευστή διασύνδεση χρήστη-τηλεόρασης που φέρνει περιεχόμενο, εφαρμογές και πολλά ακόμα στα ακροδάχτυλά σας: το εύχρηστο touchpad με τηλεχειρισμό και το One-Flick Entertainment, μπορούν να σας ταξιδέψουν μέσα από τηλεοπτικά κανάλια, βίντεο από το Διαδίκτυο, φωτογραφίες και άλλο περιεχόμενο.

Η BRAVIA X91C είναι συμβατή με τα πρωτόκολλα HEVC, VP9 και θύρα HDMI για 50p/60p. Έτσι, μπορείτε να απολαμβάνετε όλο το αγαπημένο σας περιεχόμενο, αλλά και ένα πλήθος υπηρεσιών streaming βίντεο 4K, που διαρκώς αυξάνεται.

Η νέα, λεπτή τηλεόραση Sony BRAVIA X91C 4K LCD 75 ιντσών θα είναι διαθέσιμη στην αγορά από τα μέσα Σεπτεμβρίου 2015.

image (2)

 

Τεχνικές Προδιαγραφές

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment