Τα Minions σαρώνουν το box office

Τα Minions σαρώνουν το box office

Τα μικρά κίτρινα πλασματάκια έχουν σκοπό να πάρουν παραμάζωμα το box office. Όταν τα νούμερα άρχισαν να φτάνουν στην Universal από τις εισπράξεις του Minions όλοι έμειναν με ανοιχτό το στόμα. Το opening της ταινίας δεν έφερε μόνο πολλά μηδενικά νούμερα, αλλά πέτυχε και ιστορικά ρεκόρ.

Τα 46.2 εκατομμύρια δολάρια που συγκέντρωσε η ταινία μόνο την Παρασκευή σηματοδοτούν το καλύτερο “opening day” στην ιστορία για animated φιλμ στην Αμερική. Και φυσικά δεν σταμάτησε εκεί. Πολύ γρήγορα η ταινία έφτασε τα 115.2 εκατ. δολ. κάτι που επίσης σημαίνει πως μιλάμε για το δεύτερο καλύτερο άνοιγμα όλων των εποχών για animated τίτλο.
Το prequel του Despicable Me, που σημειώστε είχε budget 74 εκατομμύρια δολάρια άρα τα έχει ήδη βγάλει τα λεφτά του, έχει μπροστά του μόνο το Shrek the Third αφού ξεπέρασε το Toy Story 3 που είχε φτάσει τα 110.3 το πρώτο τρίημερο.

Το μοναδικό άλλο animation που έχει ξεπέρασει το φράγμα των 100 εκατομμυρίων δολαρίων το “weekend” είναι το Shrek 2 με 108 εκ.δολ.

Τα Minions είναι σαρωτικά στο πέρασμά τους και ένας θεός ξέρει που θα φτάσουν. Μπορεί οι κριτικές να μην είναι τόσο θετικές όσο των Despicable Me ταινιών, όμως όταν γεμίζουν τόσο τα ταμεία από τα πράσινα χαρτονομίσματα δεν σε πειράζει και τόσο πολύ.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment