Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελλάδα προσφέρει 20% έκπτωση για πληρωμές με Bitcoin!

Ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Ελλάδα προσφέρει 20% έκπτωση για πληρωμές με Bitcoin!

Με την Ελλάδα να βρίσκεται υπό καθεστώς capital controls, τα οποία διαφαίνεται ότι θα παραμείνουν για καιρό στην καθημερινότητά μας, ένας ιδιοκτήτης εστιατορίου στην Αθήνα πήρε την απόφαση να παρέχει 20% έκπτωση στους πελάτες του, αν τον πληρώσουν με Bitcoin.

Ο Νίκος Χούτας, ιδιοκτήτης ενός εστιατορίου στο Χαϊδάρι (Ταβέρνα Άγγελος), πιστεύει ότι τα “εικονικά νομίσματα” είναι το μέλλον και το έχει αποδείξει εδώ και αρκετό καιρό. Εδώ και τρία χρόνια, μάλιστα, δέχεται πληρωμές στο κατάστημά του μέσω Bitcoin, αφότου “γνώρισε” το δημοφιλές cryptocurrency από έναν Αμερικανό φίλο. Δεν έχει δει μεγάλη ανταπόκριση από τον κόσμο προς το παρόν, ωστόσο πιστεύει ότι η έκπτωση που προσφέρει καθώς και τα capital controls θα κάνουν τους Έλληνες αλλά και τους τουρίστες που τον προτιμούν να στραφούν προς αυτόν τον τρόπο πληρωμής.

Ο ίδιος, μάλιστα, δημιούργησε και σχετικό AMA (Ask Me Anything) session στο reddit για να διαφημίσει την προσπάθειά του.

bitcoin-taverna-aggelos-01

 

via

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment