Η Team Vitality αποκαλύπτει τη συνεργασία της με την Philips Monitors για την ομάδα της FIFA

Η Team Vitality αποκαλύπτει τη συνεργασία της με την Philips Monitors για την ομάδα της FIFA

Ο παγκόσμιος οργανισμός esports Team Vitality ανακοινώνει με ευχαρίστηση τη συνεργασία του με την MMD, την κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών και brand license partner των οθονών Philips. Με αυτή τη συνεργασία η Philips Monitors υποστηρίζει την ομάδα FIFA της Team Vitality, καθώς θα παίζουν αποκλειστικά με την κορυφαία σειρά προϊόντων της Philips Momentum. Η Philips Monitors θα εμφανίζεται επίσης στις επίσημες φανέλες της ομάδας της FIFA και όλοι οι συνεργάτες θα εργαστούν στενά πάνω σε προσαρμοσμένο περιεχόμενο και μοναδική αφήγηση.

Tα προϊόντα Philips Momentum έχουν σχεδιαστεί ειδικά για να βελτιώσουν την ανταγωνιστική εμπειρία του console gaming και να δουν την ομάδα FIFA της Team Vitality να ανεβάζει το παιχνίδι της στο επόμενο επίπεδο. Τα προϊόντα Philips Momentum θα διατεθούν επίσης στους δημιουργούς περιεχομένου της ομάδας, και στο V.Hive, την υπερσύγχρονη εγκατάσταση esports της Team Vitality στην καρδιά του Παρισιού.

Η ομάδα FIFA της Team Vitality περιλαμβάνει μερικά από τα μεγαλύτερα και καλύτερα ταλέντα της gaming σκηνής συμπεριλαμβανομένων των DylanDyloGozuacik και CorentinRocKyChevrey. Η ομάδας προπονείται επίσης από το μακροχρόνιο μέλος της Team Vitality, BrianBrianSavary, ο οποίος είναι πρωταθλητής πρώην επαγγελματίας παίκτης, καθώς και ο εν ενεργεία προπονητής της εθνικής ομάδας της Γαλλίας. Από την ίδρυσή της το 2013, η Team Vitality έχει εξελιχθεί ως ένα διεθνώς αναγνωρισμένο brand με περισσότερους από 40 παίκτες και ομάδες σε επτά από τους μεγαλύτερους esports τίτλους. Η Philips Monitors συμμετέχει στο αυξανόμενο χαρτοφυλάκιο της Team Vitality με κορυφαίους συνεργάτες της βιομηχανίας.

Είμαστε πραγματικά ενθουσιασμένοι που συνεργαζόμαστε με την Philips Monitors για να δημιουργήσουμε το απόλυτο ανταγωνιστικό περιβάλλον για τους παίκτες μας FIFA. Είναι σπουδαίο που είμαστε σε θέση να δουλεύουμε με έναν συνεργάτη που μπορεί να παρέχει στην ομάδα μας τον καλύτερο εξοπλισμών υψηλών προδιαγραφών για να παίζουν στο υψηλότερο επίπεδο. Η Team Vitality έχει μία μακρά κληρονομιά στη FIFA και καθώς οδεύουμε στο 2021, είναι υπέροχο να έχουμε στο πλευρό μας έναν συνεργάτη όπως η Philips Monitors.” Δήλωσε ο FabienNeoDevide, Πρόεδρος & Συνιδρυτής της Team Vitality

Ο Stefan Sommer, Director of Marketing & Business Management της MMD για την Philips Monitors σχολιάζει:

Είμαστε ενθουσιασμένοι που ανακοινώνουμε ότι έχουμε ενώσει τις δυνάμεις μας με την Team Vitality προκειμένου να αυξήσουμε ακόμα περισσότερο την απόδοσή τους στο console gaming. Η ομάδα της FIFA έχει μία υπέροχη ιστορία και θέλουμε να συνεργαστούμε μαζί τους για να κάνουμε το μέλλον τους ακόμα πιο επιτυχημένο με τη δική μας υποστήριξη. Με τον εξοπλισμό όχι μόνο των παικτών της ομάδας FIFA της Team Vitality, αλλά και της εγκατάστασης V.Hive, με βελτιστοποιημένες οθόνες console gaming από τη γκάμα της σειράς Philips Momentum, μπορούμε να διασφαλίσουμε ένα ενισχυμένο περιβάλλον προπόνησης.”

Σχετικά με την ομάδα Vitality

Ένας παγκόσμιος οργανισμός esports, η Team Vitality είναι αφοσιωμένη στην ανάπτυξη αριστείας και τη δημιουργία μίας νέας γενιάς αθλητών esports. Έδρα των καλύτερων παικτών του κόσμου που ανταγωνίζονται σε επτά παιχνίδια, η Team Vitality είναι μία εκ των δέκα μόνο ομάδων στο Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα League of Legends, το πιο δημοφιλές πρωτάθλημα της Ευρώπης. Μια παγκοσμίως αναγνωρισμένη μάρκα τρόπου ζωής και ψυχαγωγίας, η Team Vitality και οι παίκτες της διαθέτουν περισσότερους από 20 εκατομμύρια ακόλουθους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συνεργάζονται με κορυφαίες εταιρείες συμπεριλαμβανομένων των adidas και Orange.

Η Team Vitality ιδρύθηκε το 2013 από τον Nicolas Maurer και τον Fabien Devide, εδρεύει στην καρδιά του Παρισίου στο V.Hive, το υπερσύγχρονο δημόσιο συγκρότημα για esports, και οι παίκτες της προπονούνται στο V.Performance, μια εγκατάσταση αιχμής στο εμβληματικό Stade de France. Το 2020, η Team Vitality επεκτάθηκε στην Ασία, ξεκινώντας μία νέα βάση επιχειρήσεων στη Βομβάη της Ινδίας.

Μάθετε περισσότερα στο https://vitality.gg/en/, και ακολουθήστε την Team Vitality στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης:

Instagram: www.instagram.com/teamvitality

Facebook: www.facebook.com/teamvitality/

Twitter: www.twitter.com/TeamVitality

TikTok: www.tiktok.com/@teamvitality

Twitch: www.twitch.tv/team/vitality

YouTube: www.youtube.com/Team_Vitality

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment