Το Call Of Dragons κυκλοφορεί σήμερα από τους δημιουργούς του Rise Of Kingdoms (vid)

Το Call Of Dragons κυκλοφορεί σήμερα από τους δημιουργούς του Rise Of Kingdoms (vid)

Ένας νέος τίτλος από τους δημιουργούς των Farlight 84 και Dislyte μόλις κυκλοφόρησε στο Google Play, με το στυλιζαρισμένο MMO στρατηγικής φαντασίας Call Of Dragons της Farlight Games να κάνει σήμερα το ντεμπούτο του.

Το παιχνίδι είναι μια υπόθεση πολλαπλών πλατφορμών, με το αγαπημένο μας λειτουργικό σύστημα να λαμβάνει το παιχνίδι, μαζί με το iOS και το PC.

Το Call Of Dragons αυτοχαρακτηρίζεται ως “MMO παιχνίδι κατάκτησης φαντασίας από τους δημιουργούς του Rise of Kingdoms”.

Ξωτικά, νάνοι και δράκοι
Σας ρίχνει μέσα στο είδος του φανταστικού κόσμου που θα περίμενε κανείς. Υπάρχουν άνθρωποι, πολύ μυτερά ξωτικά, κάποιοι έμποροι που μοιάζουν με gnome και orcs που είναι πολύ πιο τρομακτικά επειδή έχουν δέρμα στο χρώμα του ανθρώπου.

Όπως συμβαίνει με πολλούς κόσμους φαντασίας, υπάρχουν τόνοι πολέμου και θα συμμετάσχετε σε αυτόν.

Το παιχνίδι έρχεται με ποικίλο έδαφος, το οποίο μπορεί να αποτελέσει εμπόδιο ή πλεονέκτημα ανάλογα με την τακτική σας ικανότητα. Διαφορετικές μονάδες μπορούν να διαπρέψουν σε διαφορετικό έδαφος, ενώ ορισμένες μπορούν να περάσουν εντελώς πάνω από τα εμπόδια. Τα ιπτάμενα πλάσματα είναι ένα μεγάλο τακτικό πλεονέκτημα.

Ένα πράγμα που φέρνει το Call Of Dragons στο τραπέζι είναι το σύστημα μάχης Behemoth, το οποίο σας δίνει την ευκαιρία να έχετε ένα αφεντικό τέρας στο πλευρό σας.

Στο παιχνίδι, μπορείτε να δώσετε μάχη με πανίσχυρα τέρατα που ονομάζονται Behemoths. Μόλις τα νικήσετε, θα έχετε την ευκαιρία να τα καλέσετε στο PVP για να σας βοηθήσουν και να τρομάξετε λίγο τον αντίπαλό σας.

Εκτός από τα Behemoths, έχετε και τους Heroes, έναν ελαφρώς λιγότερο κτηνώδη βασικό παίκτη που φέρνει διαφορετικές δεξιότητες στο τραπέζι. Μπορούν να προκαλέσουν σοβαρή ζημιά, να θεραπεύσουν άλλες μονάδες ή να χορηγήσουν μια ενίσχυση σε όποιες μονάδες στέκονται κοντά τους. Χρήσιμοι!

Το όλο θέμα δίνει μεγάλη έμφαση στο multiplayer, οπότε περιμένετε να συνεργαστείτε με άλλους παίκτες, καθώς και να μπείτε σε PVP για να τους ταλαιπωρήσετε λίγο. Αυτό είναι το νόημα της ηγεσίας ενός στρατού.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment