Το Coca-Cola Phone θα είναι πιθανόν μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro

Το Coca-Cola Phone θα είναι πιθανόν μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro

Ακούσαμε για ένα smartphone με την επωνυμία Coca-Cola τις τελευταίες ημέρες, το οποίο αναμενόταν να είναι μια ειδική έκδοση Realme 10 ή 10 Pro δεδομένης της ομοιότητάς του με αυτά τα smartphones και της Realme που πειράζει μια συνεργασία με την Coca-Cola. Τώρα ένα tweet του αντιπροέδρου της Realme κ. Madhav Sheth υποδηλώνει ότι το Coca-Cola Phone (δεν είναι το επιβεβαιωμένο όνομα) θα είναι μια ειδική έκδοση Realme 10 Pro.

Ο Sheth δημοσίευσε μια φωτογραφία (επισυνάπτεται παρακάτω) της έκδοσης Hyperspace Gold του Realme 10 Pro με την αντανάκλαση ενός κουτιού Coca-Cola στην πίσω πλευρά του, υποδηλώνοντας ότι το Coca-Cola Phone θα είναι μια ειδική έκδοση του Realme 10 Pro.

Ο Sheth ανέβασε αυτή την εικόνα στο Twitter με τη λεζάντα ”Cheers for real!

Αν το render του Cola Phone που διέρρευσε είναι αληθινό, θα έρθει με ένα μεγάλο branding της Coca-Cola στο πίσω μέρος του. Αν και δεν είναι σαφές αν το smartphone θα έρθει προ-φορτωμένο με ειδικά wallpapers, θέματα ή ringtones εμπνευσμένα από την Coca-Cola.

Ελπίζουμε ότι θα μάθουμε σύντομα περισσότερα γι’ αυτό από τη Realme. Εν τω μεταξύ, μπορείτε να διαβάσετε τη λεπτομερή επισκόπηση του Realme 10 Pro εδώ ή να παρακολουθήσετε το βίντεο επισκόπησης που συνδέεται παρακάτω.

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment