Το e-shop.gr επιστρέφει…στα θρανία!

Το e-shop.gr επιστρέφει…στα θρανία!

Το e-shop.gr με σεβασμό και εκτίμηση στις προσπάθειες των εκπαιδευτικών, θέλησε να εκφράσει την στήριξη του σε ένα σχολείο που προσφέρει καθημερινά στον τομέα της εκπαίδευσης, παρέχοντας στους μαθητές ίσες ευκαιρίες να γνωρίσουν τον κόσμο μέσα από δημιουργικές δραστηριότητες.

Αντιπροσωπεία της εταιρείας επισκέφτηκε το σχολείο και προσέφερε δωρεάν έναν σύγχρονο υπολογιστή και ένα ολοκληρωμένο ηχοσύστημα. Στην συνέχεια, ακολούθησε συνάντηση με τον Διευθυντή του σχολείου κ. Κωνσταντίνο Πρέντο στο e-shop point Αμαρουσίου, στον οποίο δόθηκε η τιμητική πλακέτα από την Διευθύντρια Marketing του e-shop.gr, κα. Νίκη Προδρόμου.

 

Το προσωπικό του e-shop, διέπεται από αξίες που στηρίζουν την έννοια της εκπαίδευσης και της εξέλιξης. Η εκπαίδευση είναι ένα από τα θεμελιώδη ανθρώπινα δικαιώματα και η ποιότητα της μπορεί να ενισχύσει τις δεξιότητες και τα ταλέντα μας, δίνοντας μας όλα τα εφόδια για να ενταχθούμε με επιτυχία στο κοινωνικό σύνολο. Στο πλαίσιο αυτό πραγματοποιήθηκε και η συνάντηση αυτή και επισφράγισε με μια πολύ εποικοδομητική συζήτηση σχετικά με τις εκπαιδευτικές πρακτικές που ακολουθεί το σχολείο.

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment