Το ελληνικό παιχνίδι Katyusha κυκλοφορεί soundtrack με τραγούδια Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Το ελληνικό παιχνίδι Katyusha κυκλοφορεί soundtrack με τραγούδια Β’ Παγκοσμίου Πολέμου

Η ελληνική ομάδα ανάπτυξης Loresoft ανακοινώνει ότι στις 5 Δεκεμβρίου θα κυκλοφορήσει στο Steam το soundtrack του παιχνιδιού Katyusha, με 17 μουσικά κομμάτια.

Το soundtrack έχει ορχηστρικές επανεκτελέσεις σε γνωστά τραγούδια της Σοβιετικής Ένωσης που χρησιμοποιούνταν στο Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο, αλλά και τραγούδια άλλων χωρών Αμερική, Γερμανία και Αλβανία. Στο Γερμανικό United Front Song του Μπέρτολτ Μπρεχτ, η έμπνευσή μας για την ορχηστρική επανεκτέλεση, προήλθε από το “Τραγούδι της Ενότητας”, σε εκτέλεση της ορχήστρας της Νέας Ιωνίας, με μαέστρο τον Στέφανο Ψαραδάκο (η αρχική μουσική ήταν του Kurt Weil).
Το Katyusha αποτελεί το πρώτο παιχνίδι βασισμένο στο ομώνυμο Σοβιετικό τραγούδι του 1938. Είναι ένα Platform/RPG που διεξάγεται στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο και σε αυτό ελέγχετε την ομώνυμη ηρωίδα (Katyusha), η οποία αναζητά το αγόρι της που πολεμάει στο μέτωπο.

Δείτε το τρέιλερ με ορισμένα ενδεικτικά μουσικά κομμάτια:

 

 

Το soundtrack περιέχει 17 ορχηστρικά κομμάτια σε επανεκτέλεση και θα κυκλοφορήσει στο Steam στις 5 Δεκεμβρίου. Θα κοστίζει 4,99€, με 20% έκπτωση για την πρώτη εβδομάδα κυκλοφορίας, στα 3,99€ . Δείτε την πλήρη λίστα των μουσικών κομματιών:

Με την πώληση του soundtrack, η ομάδα ανάπτυξης της Loresoft ευελπιστεί να χρηματοδοτήσει την δημιουργία του παιχνιδιού Katyusha. Δείτε την αναλυτική παρουσίαση του παιχνιδιού.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment