Το hoverboard της Lexus τα σπάει (vid)

Το hoverboard της Lexus τα σπάει (vid)

Το video της Lexus που θα βρείτε στο τέλος του θέματος έχει “τρελάνει” κόσμο, καθώς απεικονίζει ένα hoverboard από την εταιρεία, που φαίνεται να εμπνέεται από το “Back to the Future”.

Ο κατασκευαστής πολυτελών αυτοκινήτων σημειώνει πως πρόκειται για ένα πραγματικό προϊόν, πάνω στο οποίο εργάζεται για 18 μήνες σε συνεργασία με έναν επαγγελματία skateboarder. Το βλέπουμε να αιωρείται σε ύψος 2.5 εκατοστών από το έδαφος αλλά και να βγάζει καπνούς και φανταζόμαστε ότι σύντομα θα βρίσκεται κοντά μας.

Όπως σημειώνει η Lexus, η μαγνητική ανύψωση επιτυγχάνεται με τη χρήση υπεραγωγών που ψύχονται με υγρό άζωτο και μόνιμων μαγνητών, κάτι που σημαίνει ότι μπορεί να λειτουργήσει μόνο σε μία μεταλλική επιφάνεια. Στο video το βλέπουμε μεν σε τσιμέντο, ωστόσο η Lexus έχει επιβεβαιώσει -σε sites που ζήτησαν σχετικές διευκρινίσεις- ότι υπάρχει ένα μεταλλικό στρώμα κάτω από την επιφάνειά του.

Δείτε το video και φανταστείτε το Lexus hoverboard στην πραγματική ζωή…

lexus-hoverboard lexus-hoverboard-2-640x426

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment