Το Instagram “έπεσε” για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο

Το Instagram “έπεσε” για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο

Το Instagram δεν ήταν προσβάσιμο για χιλιάδες χρήστες σε όλο τον κόσμο για αρκετές ώρες το βράδυ της Τετάρτης, σύμφωνα με το Downdetector που παρακολουθεί τις διακοπές.

Περισσότεροι από 44.000 χρήστες του κοινωνικού δικτύου κοινής χρήσης φωτογραφιών που ανήκει στη Meta ανέφεραν ότι αντιμετώπιζαν προβλήματα πρόσβασης στην υπηρεσία στις ΗΠΑ, αρχής γενομένης γύρω στις 17:30 μ.μ. PT, σύμφωνα με τις πληροφορίες που συνέλεξε το Downdetector. Χρήστες στην Ιαπωνία, την Ισπανία και την Αυστραλία, μεταξύ πολλών άλλων χωρών, ανέφεραν ότι δεν είχαν πρόσβαση στον ιστότοπο.

Μια προσπάθεια πρόσβασης στον ιστότοπο το βράδυ της Τετάρτης παρουσίασε ένα μήνυμα που έγραφε: “Συγγνώμη, αυτή η σελίδα δεν είναι διαθέσιμη”.

Οι εκπρόσωποι της Meta δεν απάντησαν αμέσως σε αίτημα για σχολιασμό, αλλά ένα tweet στις 21:00 PT στον λογαριασμό Instagram Comms ανέφερε ότι η διακοπή είχε επιλυθεί, αποδίδοντας την κατάσταση σε ένα απροσδιόριστο “τεχνικό ζήτημα”.

 

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment