Το Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook φέρνει φωτεινότερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία

Lenovo IdeaPad Slim 3

Το Lenovo IdeaPad Slim 3 Chromebook φέρνει φωτεινότερη οθόνη και μεγαλύτερη μπαταρία

Η Lenovo ανακοίνωσε μια σειρά προϊόντων στο χαρτοφυλάκιό της κατά τη διάρκεια του Mobile World Congress στη Βαρκελώνη, συμπεριλαμβανομένων αρκετών ThinkPads και ορισμένων προσθηκών στα μοντέλα IdeaPad, ένα από τα οποία είναι το Chromebook IdeaPad Slim 3.

Σε συνέχεια του Lenovo IdeaPad Flex 3i Chromebook που αποκαλύφθηκε στη CES στο Λας Βέγκας στις αρχές του έτους, το IdeaPad Slim 3 Chromebook διαθέτει οθόνη 14 ιντσών με μερικές διαφορετικές επιλογές. Υπάρχει η δυνατότητα επιλογής μεταξύ μιας οθόνης αφής IPS ανάλυσης Full HD με φωτεινότητα 300nits, μιας οθόνης Full HD με φωτεινότητα 250nits ή μιας οθόνης HD με φωτεινότητα 250nits.

Στο πάνω μέρος της οθόνης 14 ιντσών – όποια οθόνη και αν επιλέξετε, θα βρείτε μια κάμερα 5 megapixel 1080p, η οποία περιλαμβάνει ένα φυσικό κλείστρο προστασίας της ιδιωτικής ζωής – προσφέροντας ηρεμία σε όσους εκτιμούν τον διακόπτη υλικού για τις κάμερες και τα μικρόφωνα.

Εκτός όμως από το φυσικό κλείστρο, υπάρχει επίσης ένα πλήκτρο απορρήτου στο πληκτρολόγιο, το οποίο επιτρέπει τη γρήγορη και βολική απενεργοποίηση της κάμερας – λίγο σαν τα πλήκτρα Do Not Disturb και τα πλήκτρα σίγασης.

Δύο στερεοφωνικά ηχεία 2W με συντονισμό Waves MaxxAudio πλαισιώνουν το πληκτρολόγιο του Chromebook IdeaPad Slim 3, ενώ κάτω από το καπό, υπάρχει ένας επεξεργαστής MediaTek Kompanio 500 Series που τρέχει την παράσταση. Ο επεξεργαστής υποστηρίζεται από μια επιλογή 4GB ή 8GB RAM και 128GB ή 256GB αποθηκευτικού χώρου, ενώ υπάρχουν αρκετές θύρες, όπως μια υποδοχή για κάρτα microSD, μια θύρα USB 3.2 Gen 1 Type-C, μια θύρα USB 3.2 Gen 1 Type-A και μια υποδοχή ήχου combo.

Σε άλλα σημεία, υπάρχει μεγαλύτερη μπαταρία στο Chromebook IdeaPad Slim 3 με υπόσχεση έως και 13,5 ώρες, ενώ υποστηρίζεται επίσης Wi-Fi 6 και Bluetooth 5.2. Το λειτουργικό σύστημα είναι φυσικά το ChromeOS δεδομένου ότι πρόκειται για Chromebook, με δυνατότητες όπως το Google Assistant, το Google Play και το Android Studio.

Το Chromebook IdeaPad Slim 3 έχει διαστάσεις 325,9 x 221,8 x 18,6 χιλιοστά, ζυγίζει από 1,3 κιλά και έρχεται με σχεδιασμό διπλής υφής για να προσθέσει χαρακτήρα. Οι επιλογές χρωμάτων περιλαμβάνουν Cloud Grey και Abyss Blue.

Η διαθεσιμότητα αναμένεται να ξεκινήσει τον Μάιο του 2023 και η τιμή του αναμένεται να ξεκινά γύρω στα 349 ευρώ.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment