Το Logitech MX Master 3S είναι ίσως το καλύτερο mouse της αγοράς! (video Review)

Το Logitech MX Master 3S είναι ίσως το καλύτερο mouse της αγοράς! (video Review)

Το Logitech MX Master 3S είναι ένα κορυφαίο ποντίκι υπολογιστή σχεδιασμένο για παραγωγικότητα και άνεση. Ο εργονομικός σχεδιασμός του, σε συνδυασμό με τις προηγμένες λειτουργίες του, το καθιστούν απαραίτητο για όποιον περνάει πολύ χρόνο στον υπολογιστή του.

Ένα από τα χαρακτηριστικά που ξεχωρίζουν στο MX Master 3S είναι ο εξαιρετικά ακριβής εντοπισμός του, χάρη στην τεχνολογία Darkfield Tracking. Αυτό επιτρέπει στο ποντίκι να παρακολουθείται σχεδόν σε οποιαδήποτε επιφάνεια, συμπεριλαμβανομένου του γυαλιού, με ακρίβεια και ακρίβεια. Επιπλέον, η ανάλυση 4000 DPI του παρέχει γρήγορη και ομαλή κίνηση, καθιστώντας το ιδανικό για εργασίες που απαιτούν υψηλό βαθμό ελέγχου, όπως ο γραφικός σχεδιασμός ή η επεξεργασία φωτογραφιών.

Ένα άλλο αξιοσημείωτο χαρακτηριστικό είναι τα προσαρμόσιμα κουμπιά του ποντικιού, τα οποία μπορούν να προγραμματιστούν με συγκεκριμένες εντολές ή μακροεντολές για τη βελτίωση της ροής εργασίας σας. Ο τροχός αντίχειρα, ειδικότερα, είναι μια ευπρόσδεκτη προσθήκη, που επιτρέπει την οριζόντια πλοήγηση και κύλιση, διευκολύνοντας την πλοήγηση σε έγγραφα ή ιστοσελίδες.

Το MX Master 3S είναι επίσης σχεδιασμένο για άνεση, με εργονομικό σχήμα που αισθάνεστε φυσικά στο χέρι σας και ένα στήριγμα αντίχειρα που συμβάλλει στη μείωση της κόπωσης κατά την εκτεταμένη χρήση. Το λείο, ανάγλυφο φινίρισμα και το ανάγλυφο σχήμα του ποντικιού κάνουν τη χρήση του ευχάριστη, ακόμη και μετά από ώρες συνεχούς χρήσης.

Αν ενδιαφέρεστε να το αποκτήσετε μπορείτε να το βρείτε στο Find.gr εδώ

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment