Το νέο widget του Google Keep διευκολύνει τον έλεγχο της λίστας εργασιών σας

google keep widget

Το νέο widget του Google Keep διευκολύνει τον έλεγχο της λίστας εργασιών σας

Η Google παρουσιάζει ένα νέο widget για την εφαρμογή σημειώσεων και λιστών Keep, το οποίο σας επιτρέπει να τοποθετήσετε μια διαδραστική σημείωση στην αρχική σας οθόνη. Με αυτό, μπορείτε να ελέγξετε στοιχεία από μια λίστα, κάτι που θα μπορούσε να είναι χρήσιμο για μια λίστα εργασιών ή ψώνια.

Αν και μπορείτε να αναγκάσετε ένα από τα τρέχοντα widgets του Keep να εμφανίζει μόνο μία σημείωση χρησιμοποιώντας το σύστημα ετικετών, αυτό δεν είναι τόσο απλό όσο το να επιλέξετε απλώς ένα για να εμφανιστεί στην αρχική σας οθόνη. Επιπλέον, τα υπάρχοντα widget του Keep δεν έχουν το επίπεδο διαδραστικότητας που υπόσχεται η Google με το νέο widget της: αν προσπαθήσετε να σημειώσετε κουτάκια ελέγχου, απλώς θα ανοίξει η εφαρμογή αντί να το τσεκάρει πραγματικά, όπως κάνει το widget μιας σημείωσης.

Φυσικά, πολλές ειδικές εφαρμογές λίστας εργασιών σας έχουν επιτρέψει να διαχειρίζεστε εργασίες χρησιμοποιώντας ένα widget. Ωστόσο, είναι ωραίο να βλέπουμε ότι η Google δίνει κάποια προσοχή στο Keep και προσθέτει αυτό που μοιάζει με προφανές χαρακτηριστικό σε αυτό.

Η Google αναφέρει επίσης ότι θα υπάρξουν νέες επιπλοκές του Keep για το Wear OS 3 και πάνω, οι οποίες θα λειτουργούν ως συντομεύσεις για τη δημιουργία σημειώσεων και λιστών εργασιών.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment