Το πρωτοποριακό ψυγείο MoodUP™ της LG έκλεψε τις εντυπώσεις

Το πρωτοποριακό ψυγείο MoodUP™ της LG έκλεψε τις εντυπώσεις

Η LG Electronics (LG) παρουσίασε τη νέα σειρά συσκευών LG STUDIO στην έκθεση Kitchen & Bath Industry Show (KBIS) 2023. Με την προσθήκη του ψυγείου MoodUP™ που αλλάζει χρώμα και μια ευρύτερη γκάμα  προηγμένων συσκευών που προσφέρουν νέες επιλογές χρωμάτων και φινιρίσματος, η νέα σειρά LG STUDIO προσφέρει περισσότερες επιλογές για μια πιο εξατομικευμένη κουζίνα. Οι εξελιγμένες οικιακές λύσεις, οι οποίες διαθέτουν επίσης τη δυνατότητα αναβάθμισης του LG ThinQ™ UP, παρουσιάστηκαν στην ζώνη LG STUDIO στο περίπτερο της LG.

Το καινοτόμο ψυγείο MoodUP™, παρουσιάστηκε για πρώτη φορά στην IFA 2022. Με τα πάνελ της πόρτας που αλλάζουν χρώμα και τα ενσωματωμένα ηχεία Bluetooth, το ψυγείο αντικατοπτρίζει τη διάθεση του χρήστη και ανανεώνει την ατμόσφαιρα της κουζίνας. Το ψυγείο παρουσιάζει, πώς οι συσκευές LG STUDIO βοηθούν τους ανθρώπους να εκφράσουν την προσωπικότητά τους και να κάνουν τη ζωή στο σπίτι πιο διασκεδαστική.

XXXX on Monday, Jan. 30, 2023 in Las Vegas. (Jeff Bottari/AP Images for LG)

Στη ζώνη LG STUDIO παρουσιάστηκε επίσης η σειρά κουζίνας LG STUDIO, με συσκευές με νέο φινίρισμα από ανοξείδωτο ατσάλι, σε χρώμα Luxe Stainless Steel, και κομψά πόμολα και διακόπτες σε ροζ-χρυσό χρώμα.

Επιπλέον, η ζώνη LG STUDIO επέτρεπε στους επισκέπτες να γνωρίσουν την δυνατότητα αναβάθμισης και εξατομίκευσης που γίνεται πραγματικότητα με το ThinQ UP και το ThinQ Care, που είναι διαθέσιμα στις συσκευές κουζίνας και πλύσης ρούχων της σειράς LG STUDIO. Το ThinQ UP επιτρέπει στους χρήστες να κατεβάζουν νέες λειτουργίες για τις συμβατές συσκευές LG μέσω της εφαρμογής LG ThinQ, ενώ το ThinQ Care προσφέρει πρακτικές συμβουλές συντήρησης και προληπτικές ειδοποιήσεις για να βοηθήσει τους χρήστες να διατηρούν τις συσκευές τους σε άριστη απόδοση.

«Με μοντέρνο σχεδιασμό και κορυφαία ποιότητα, το νέο ψυγείο MoodUP™ της σειράς LG STUDIO και τα προϊόντα Luxe Stainless Steel μπορούν να μετατρέψουν την κουζίνα σε έναν εξατομικευμένο, εξαιρετικά λειτουργικό χώρο lifestyle», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, Πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Θα συνεχίσουμε να παρέχουμε καινοτόμες λύσεις για την κουζίνα που προσφέρουν μια ποικιλία επιλογών σχεδιασμού για να ταιριάζουν σε διαφορετικά γούστα».

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment