Το ψυγείο LG InstaView MoodUP είναι έτοιμο να ανεβάσει την διάθεση στο Vivid Sydney 2023

Το ψυγείο LG InstaView MoodUP είναι έτοιμο να ανεβάσει την διάθεση στο Vivid Sydney 2023

Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το “MoodUPTM by LG”, ένα συναρπαστικό σύνολο δράσεων στο φεστιβάλ Vivid Sydney 2023. Κατά τη διάρκεια του μεγαλύτερου light show στην Αυστραλία, το ετήσιο φεστιβάλ που διοργανώνεται φέτος για δέκατη τρίτη χρονιά στο Σίδνεϊ, παρουσιάζεται στους επισκέπτες το πρωτοποριακό ψυγείο InstaViewTM MoodUP της LG.

Το πρωτοποριακό ψυγείο LG InstaViewTM MoodUP διαθέτει πόρτες από LED panels που αλλάζουν χρώμα και προσφέρουν ένα εντελώς νέο επίπεδο εξατομίκευσης. Επιτρέποντας στους χρήστες να αλλάζουν τα χρώματα ανάλογα με τη διάθεση τους, το ψυγείο και τα LED πάνελ προσφέρουν έως και 190.000[1] συνδυασμούς χρωμάτων και εύκολη διαχείριση από το smartphone τους μέσω της εφαρμογής LG ThinQ™. Επιπλέον, το InstaViewTM MoodUP διαθέτει προηγμένες τεχνολογίες ψύξης και έξυπνες τεχνολογίες που προσφέρουν εξαιρετική φρεσκάδα τροφίμων και ευκολία, προσφέροντας μια αναβαθμισμένη εμπειρία στην κουζίνα.

«Το εξατομικευμένο ψυγείο InstaView TM MoodUP προσφέρει μια μεγάλη ποικιλία χρωμάτων για να ταιριάζει σε κάθε γούστο ή προτίμηση και είμαστε πολύ ενθουσιασμένοι που το παρουσιάζουμε στο Vivid Sydney», δήλωσε ο Lyu Jae-cheol, πρόεδρος της LG Electronics Home Appliance & Air Solution Company. «Κατά τη διάρκεια του εμβληματικού φεστιβάλ του Σίδνεϊ, οι επισκέπτες θα έχουν την ευκαιρία να δουν από κοντά το καινοτόμο ψυγείο μας».

[1] Ισχύει για τα μοντέλα με 4-LED θύρες. Ο αριθμός των διαθέσιμων χρωματικών συνδυασμών ενδέχεται να διαφέρει ανάλογα με τα μοντέλα και τις αγορές. Η εφαρμογή ThinQ είναι διαθέσιμη σε smartphones συμβατά με Android και iOS.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment