Το WhatsApp σας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας σε πολλά τηλέφωνα

Το WhatsApp σας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας σε πολλά τηλέφωνα

Το WhatsApp σας επιτρέπει τώρα να χρησιμοποιείτε το λογαριασμό σας στο Το WhatsApp θα επιτρέψει σύντομα στους χρήστες να έχουν πρόσβαση στους λογαριασμούς τους από περισσότερα από ένα τηλέφωνα. Σε μια επέκταση της λειτουργικότητας πολλαπλών συσκευών που η εταιρεία άρχισε να δοκιμάζει το 2021, μπορείτε πλέον να συγχρονίσετε έναν λογαριασμό σε έως και τέσσερα τηλέφωνα. Μόλις αποκτήσετε πρόσβαση στη λειτουργία, θα δείτε μια νέα επιλογή “σύνδεση με υπάρχοντα λογαριασμό” κατά την εγκατάσταση της εφαρμογής σε ένα smartphone. Αφού πατήσετε το κουμπί, το WhatsApp θα σας ζητήσει να σαρώσετε έναν κωδικό QR στο κύριο τηλέφωνό σας, ένα βήμα που περιλαμβάνει την πλοήγηση στην ενότητα “Συνδεδεμένες συσκευές” του μενού “Ρυθμίσεις” στο κύριο τηλέφωνό σας και την επιλογή “Σύνδεση συσκευής”.

Αν αυτό ακούγεται λίγο περίπλοκο, το WhatsApp σχεδιάζει επίσης να αναπτύξει μια “πιο προσιτή” μέθοδο για τη σύνδεση συνοδευτικών συσκευών, η οποία θα σας επιτρέπει να χρησιμοποιείτε τον web client της πλατφόρμας για να στέλνετε έναν κωδικό μιας χρήσης στο τηλέφωνο που θέλετε να προσθέσετε στο λογαριασμό σας. Το WhatsApp λέει ότι θα φέρει αυτή τη νέα, ευκολότερη μέθοδο σύνδεσης και σε άλλες συσκευές στο μέλλον.

Με το νέο σύστημα συγχρονισμού, η “κύρια” συσκευή σας δεν χρειάζεται να βρίσκεται κοντά ή να είναι ενεργοποιημένη για να λαμβάνετε μηνύματα και κλήσεις σε ένα δευτερεύον τηλέφωνο. Ωστόσο, το WhatsApp θα σας αποσυνδέσει αυτόματα από τις άλλες συσκευές σας, εάν το πρωτεύον τηλέφωνό σας είναι ανενεργό για περισσότερες από 14 ημέρες. Μπορείτε επίσης να αποσυνδεθείτε χειροκίνητα από τυχόν συνοδευτικές συσκευές από το κύριο τηλέφωνό σας. “Κάθε συνδεδεμένο τηλέφωνο συνδέεται με το WhatsApp ανεξάρτητα, διασφαλίζοντας ότι τα προσωπικά σας μηνύματα, τα μέσα και οι κλήσεις σας είναι κρυπτογραφημένα από άκρο σε άκρο”, σημειώνει η εταιρεία. Η νέα λειτουργία πολλαπλών συσκευών θα επεκταθεί σε όλους τους χρήστες του WhatsApp τις επόμενες εβδομάδες. πολλαπλά τηλέφωνα

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment