Το Zoolander 2 είδη έσπασε ένα ρεκόρ!

Το Zoolander 2 είδη έσπασε ένα ρεκόρ!

zoolander2-largeΠέρα από το γεγονός το ότι η ταινία Zoolander 2 ανακοίνωσε το επίσημο trailer της σχεδόν δυο βδομάδες νωρίτερα, είδη έσπασε το ρεκόρ του πιο προβαλλόμενου trailer κωμωδίας όλων των εποχών. Το trailer ανέβηκε στο διαδίκτυο στις 18 Νοεμβρίου και μέχρι στιγμής χτύπησε το ρεκόρ των 52 εκατομμυρίων προβολών. Το προηγούμενο ρεκόρ το κατείχε το Dumb and Dumber to το οποίο κατά μια περίεργη σύμπτωση ήταν και αυτό sequel κωμωδίας!

Οι φίλοι της ταινίας παρακαλούσαν για ένα sequel του Zoolander από  to 2001, δηλαδή από την χρονιά που
προβλήθηκε η ταινία.

Η υπόθεση της ταινίας είναι η εξής. Ο Derek Zoolander (Ben Stiller) και ο Hansel (Owen Wilson), συμμετέχουν σε μια ερευνά της Ιντερπόλ για την διαλεύκανση μια υπόθεσης δολοφονιών διάσημων αντρικών μοντέλων, που όλοι τους πέθαναν με την έκφραση-υπογραφή του Zoolander, Blue Steel!

Μέτα από ένα τέτοιο ρεκόρ, η ταινία που έχει επίσημη πρεμιέρα στις 12 Φεβρουαρίου 2016, αναμένεται να σπάσει και τα ρεκόρ εισπράξεων!

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

2 Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: