Τον Απρίλιο έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone SE και (μικρό) iPad Pro

Τον Απρίλιο έρχονται στην Ελλάδα τα νέα iPhone SE και (μικρό) iPad Pro

Τα νέα προϊόντα της Apple, iPhone SE και iPad Pro 9.7 θα έρθουν στην Ελλάδα μέσα στον Απρίλιο

To νέο iPhone SE, είναι το πιο ισχυρό 4 ιντσών τηλέφωνο στον κόσμο, όπως τα χαρακτήρισε ο Tim Cook αφού αν και διαθέτει οθόνη Retina 4″, οι επιδόσεις του δεν θυμίζουν σε τίποτα το iPhone 5s.

Είναι κατασκευασμένο από αλουμίνιο, με ταχύτερο Α9 επεξεργαστή, καλύτερη κάμερα 12MP με δυνατότητα εγγραφής 4K video, τεχνολογία True Tone Flash και υποστήριξη Live Photos. Η συσκευή θα είναι διαθέσιμη σε τέσσερα χρώματα: χρυσό, γραφίτη, ασημί και ροζ χρυσό.

Επίσης το iPad Pro 9,7’’, είναι μικρότερο και ελαφρύτερο από την μεγαλύτερη έκδοση, διαθέτει οθόνη Retina, καλύτερη κάμερα 12MP και έχει δύο νέες λειτουργίες: το Night Shift που ρυθμίζει τη φωτεινότητα της οθόνης σε συνθήκες χαμηλού φωτισμού και το True Tone Display για την αποτύπωση πραγματικών χρωμάτων ανάλογα με το περιβάλλον. Το νέο iPad Pro έχει, επίσης, έξυπνο αποσπώμενο πληκτρολόγιο και Apple Pencil με απεριόριστες δυνατότητες, ενώ θα είναι και αυτό διαθέσιμο σε 4 χρώματα: γραφίτη, ασημί, χρυσό και ροζ-χρυσό.

Το νέο iPhone SE αναμένεται να κυκλοφορήσει στη χώρα μας στις 7 Απριλίου, ενώ το νέο iPad Pro στις αρχές Απριλίου

Για οτιδήποτε νεότερο μείνετε συντονισμένοι στο techsmart.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: