Του αρέσουν οι μάχες και οι πίτες: Γνωρίστε τον Pontius the Knight στο νέο trailer του Trine 5!

Του αρέσουν οι μάχες και οι πίτες: Γνωρίστε τον Pontius the Knight στο νέο trailer του Trine 5!

Μεγαλόπρεπες μάχες, λαμπερές πανοπλίες, ένα κοφτερό σπαθί και ένας έμπιστος φίλος: από αυτά τα υλικά φτιάχνονται οι ήρωες! Μεταμορφωθείτε και εσείς σε έναν ήρωα με την κυκλοφορία του Trine 5 στις 31 Αυγούστου για PCPlayStation4, PlayStation5, Xbox One™, Xbox Series X|S™, and Nintendo Switch™! Παρακολουθήστε το νέο trailer για να δείτε στιγμές της μαγικής coop περιπέτειας Trine 5: A Clockwork Conspiracy εδώ: https://youtu.be/lT62FugF7Xk!

Για τώρα, γνωρίστε τον Pontius the Knight, Προστάτη του Τόπου και μεγάλου λάτρη κάθε είδους πίτας! Είναι ένας αληθινός ήρωας πρώτης γραμμής που ορμά πάντα στη μάχη για να προστατέψει τους φίλους του!

 

Το σπαθί και η ασπίδα θα σας βοηθήσουν στο ταξίδι σας – αν ξέρετε πώς να τα χρησιμοποιείτε! Ως επιδέξιος ιππότης και επαγγελματίας δοκιμαστής πιτών, ο Pontius μπορεί να χρησιμοποιήσει το σπαθί του για να αντιμετωπίσει εχθρούς, να απαλλαγεί από εμπόδια και να το μετατρέψει σε πλατφόρμα για να φτάσει σε ψηλότερα σημεία. Η ασπίδα, που δεν κατασκευάστηκε μόνο για να προστατεύει, θα φανεί χρήσιμη στο να αντανακλά το φως, να γλιστρά πάνω στο νερό και να χρησιμοποιείτε ως αλεξίπτωτο!

 

Εφορμήστε, συντρίψτε, πολεμήστε και λύστε γρίφους για να ανοίξετε δρόμο μέσα από τους κινδύνους που περιμένουν εσάς και τους συντρόφους σας. Και αν χρειάζεστε περισσότερη βοήθεια, το Prismatic Talisman θα είναι ο καλύτερος φίλος σας – κυριολεκτικά. Οι κλώνοι είναι χρήσιμοι!

 

Το Trine 5 αναπτύχθηκε από τη Frozenbyte στο Ελσίνκι της Φινλανδίας και θα κυκλοφορήσει για PCPlayStation4, PlayStation5, Xbox One™, Xbox Series X|S™, and Nintendo Switch™ στις 31 Αυγούστου 2023.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment