Η SOEDESCO συνεργάζεται με τη Monstercat για τη μουσική του Xenon Racer

Η SOEDESCO ανακοίνωσε σήμερα ότι θα συνεργαστεί με την ηγετική, ανεξάρτητη δισκογραφική εταιρία Monstercat, για τη μουσική του φουτουριστικού arcade racing game Xenon Racer.

 

Η φουτουριστική αισθητική και οι ακραίες ταχύτητες του Xenon Racer ταιριάζει τέλεια με την εμπνευσμένη electrodubstepglitchhop και house μουσική που παράγουν οι καλλιτέχνες της Monstercat. Το Xenon Racer θα φιλοξενήσει 20 κομμάτια από καθιερωμένους καλλιτέχνες της ηλεκτρονικής μουσικής σκηνής, όπως οι Pegboard NerdsRameses BMelanoGrantFWLRTokyo Machine και Noisestorm.

 

 Ακούστε το soundtrack εδώ: https://www.youtube.com/playlist?list=PLylxjnGTG__WpTCI_-xtCrp4dd3IHwGDB

 

Ο Gavin Johnson, υπεύθυνος του τμήματος gaming της Monstercat, εξέφρασε τον ενθουσιασμό του: «Στη Monstercat αναζητούμε συνεχώς να τονώσουμε νέα παιχνίδια παθιασμένων developers για να δημιουργήσουμε νέες σκηνές για τους καλλιτέχνες μας. Με την κυκλοφορία του Xenon Racer, ανυπομονούμε να δημιουργήσουμε ένταση στους αγώνες ταχύτητας με τη μουσική των ταλαντούχων καλλιτεχνών μας».

 

Ο Bas de Jognemarketing manager της SOEDESCO, είναι εξίσου ενθουσιασμένος: «Είμαστε ενθουσιασμένοι που θα έχουμε τη μουσική της Monstercat στο Xenon Racer, καθώς αυτή ταιριάζει απόλυτα με τη φουτουριστική, arcade όψη και αίσθηση του παιχνιδιού. Χαιρόμαστε που μπορούμε να προσφέρουμε σε ταλαντούχους καλλιτέχνες την ευκαιρία να παρουσιάσουν τη μουσική τους στους λάτρεις των αγώνων ταχύτητας σε όλο τον κόσμο, ειδικά μιας εταιρίας που είναι τόσο ενεργή στον τομέα του gaming

 

Το Xenon Racer, το οποίο αναπτύχθηκε από την 3DClouds, θα κυκλοφορήσει τόσο σε ψηφιακή μορφή όσο και σε εμπορική συσκευασία για το PlayStation 4, την οικογένεια συσκευών Xbox One, το Nintendo Switch και τη Steam.

 

Το track list του παιχνιδιού είναι το εξής:

 

1.            Bubble Beam – nanobii

2.            How We Win – FWLR

3.            Nova – Rameses B

4.            Virtuality – Rameses B

5.            We Are One – Flite

6.            Mimic – Droptek

7.            Don’t Fight It – Melano

8.            Leaving Now – Noisestorm

9.            Comeback – Bossfight & Falcon Funk

10.          BUBBLES – Tokyo Machine

11.          Starship – Grant

12.          BLAST – Tokyo Machine

13.          HYPE – Tokyo Machine

14.          Bring Me Joy – Pegboard Nerds & lug00ber

15.          Traveller – Melano

16.          Elevate – Rootkit

17.          Transmission from Lemuria – Varien

18.          Spring Snow – CloudNone

19.          If We Never – Aiobahn & Vin

20.          Glow – Richard Caddock

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: