Η Xolo αποκαλύπτει το Q900s Plus και ισχυρίζεται ότι είναι το ελαφρύτερο τηλέφωνο στον κόσμο

Η Xolo αποκαλύπτει το Q900s Plus και ισχυρίζεται ότι είναι το ελαφρύτερο τηλέφωνο στον κόσμο

Μόλις λίγους μήνες μετά την παρουσίαση του Q900s, η Xolo παρουσίασε το διάδοχό του, το Q900s Plus, το οποίο η εταιρεία ισχυρίζεται ότι είναι το «ελαφρύτερο τηλέφωνο του κόσμου».

Τώρα να πούμε πως αυτό είναι κάπως παράξενο, καθώς ζυγίζει το ίδιο με τον προκάτοχό του – 100 γραμμάρια. Υπάρχουν πολλά smartphone στα 100 γραμμάρια, πόσο μάλλον τηλέφωνα που ζυγίζουν λιγότερο.

Τέλος πάντων το Q900s Plus τρέχει Android 4.4 KitKat, έχει οθόνη HD 4,7 ιντσών. Οι Άλλες προδιαγραφές είναι αρκετά παρόμοιες με τον προκάτοχό του, συμπεριλαμβανομένου του Qualcomm Snapdragon 200 (MSM 8212) chipset με 1.2 GHz quad-core επεξεργαστή και GPU Adreno 302, 8-megapixel πίσω κάμερα με φλας LED, και μπροστινή κάμερα 2 megapixel.

Η συσκευή διαθέτει 1GB RAM, 8GB εσωτερική μνήμη (η οποία μπορεί να επεκταθεί έως και 32 GB μέσω κάρτας microSD), και μπαταρία 1.800 mAh. Οι επιλογές συνδεσιμότητας περιλαμβάνουν 3G, Wi-Fi, GPRS / EDGE, GPS / Α-GPS, Micro-USB, και Bluetooth.

Το Q900s Plus είναι καταχωρημένο στην ιστοσελίδα της εταιρίας με τιμή από 8.299 INR ($ 133). Η Ημερομηνία έναρξης του δεν έχει επιβεβαιωθεί, αλλά δεν θα πρέπει να είναι πολύ μακριά.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment