«Άφαντο» ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλούσε κινητά τηλέφωνα

«Άφαντο» ηλεκτρονικό κατάστημα που πουλούσε κινητά τηλέφωνα

Άφαντο έχει γίνει όπως μαθαίνω online κατάστημα κινητών με έδρα τον Ασπρόπυργο με αποτέλεσμα δεκάδες πελάτες να ψάχνουν τι θα γίνει με τις παραγγελίες τους και τα ποσά που έχουν καταθέσει/πληρώσει (τα οποία ξεπερνούν τα 500 ευρώ σε αρκετές περιπτώσεις). Σημειωτέον, ότι η συγκεκριμένη εταιρεία απαιτούσε προπληρωμή των προϊόντων.

Όπως μου λένε, το κατάστημα δεν απαντά στα τηλέφωνα και στη σελίδα του στο Internet υπάρχει ένα «παγωμένο» μήνυμα που ζητάει την κατανόηση των πελατών για την ταλαιπωρία. Σημειώνεται ότι πριν από λίγες ημέρες το κατάστημα έστειλε ηλεκτρονικό μήνυμα στους πελάτες του ότι οι παραγγελίες θα καθυστερήσουν καθώς δεν έχει προσωπικό και τα προϊόντα έρχονται από το εξωτερικό.

Και αυτό, ενώ οι παραγγελίες καταγράφουν πολυήμερες καθυστερήσεις χωρίς να μπορούν οι πελάτες να πληροφορηθούν τι μέλλει γενέσθαι.. Με άλλα λόγια, η κλήση σας προωθείται.

The Insider

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

1 Comment
  • patrick
    Posted at 16:27h, 16 January Reply

    ποιο καταστημα ρε παλικαρια;

Post A Comment