Έρχεται ο Snapdragon 710

Έρχεται ο Snapdragon 710

Η Qualcomm αποκάλυψε τον νέο Snapdragon 710, τον πρώτο της σειράς 700 που πρόσφατα ανακοίνωσε. Ο νέος λοιπόν επεξεργαστής θα επιτρέπει σε mid-range συσκευές λειτουργίες που μέχρι πρόσφατα ήταν προνόμιο λίγων.

 

Η Qualcomm υποστηρίζει πως ο νέος Snapdragon 710 σχεδιάστηκε με βάση τις ανάγκες των περισσότερων καταναλωτών. Κάποια από τα χαρακτηριστικά που μας υπόσχεται είναι γρηγορότερη επεξεργασία φωτογραφιών μέσω του αναβαθμισμένου hardware καθώς και μικρότερη κατανάλωση (hell yeah!). Για παράδειγμα η καταγραφή βίντεο σε 4K HDR θα απαιτεί 40% λιγότερη κατανάλωση σε σχέση με τον Snapdragon 660.

 

Με την σειρά 700 η Qualcomm γεφυρώνει το χάσμα μεταξύ των mid-range 600άρηδων και των high-end 800άρηδων. Ο οκταπύρηνος επεξεργαστής περιλαμβάνει 2 .2GHz ARM Cortex-A75 πυρήνες για καλύτερη λειτουργία και έξι  1.7GHz ARM Cortex-A55 πυρήνες για την μέγιστη απόδοση.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment