Έρχεται το Xiaomi Redmi Note 7

Έρχεται το Xiaomi Redmi Note 7

Φήμες καιρό τώρα ανέφεραν πως το νέο Xiaomi Redmi Note 7 θα έχει μοναδικό Design με γυάλινο πίσω μέρος και χρώμα ιριδίζον. Τελικά όμως δεν είναι μόνο εμφάνιση αλλά πρόκειται για μια πολύ δυνατή συσκευή.

Το δυνατό του σημείο φυσικά είναι η κάμερα με 48MP f/1.8 η βασική και η δεύτερη στα 5MP. Η selfie κάμερα είναι στα 13MP.

Το Redmi Note 7 έρχεται με τον Snapdragon 660 που αν και δεν είναι από τα καινούρια chipset στέκεται πολύ καλά σε μια budget συσκευή σαν αυτή. Όπως και στα προηγούμενα της σειράς η μπαταρία του αναμένεται στα 4000 mAh. Στα υπόλοιπα τώρα συναντάμε μια 6.3 ιντσών Full HD+ οθόνη, θύρα Type C αλλά και θύρα κουστικών.

Το καλύτερο όμως το άφησα για το τέλος που είναι η τιμή. Ξεκινώντας από τα 147$ για την έκδοση 3GB/32GB, 177$ για την έκδοση 4GB/64GB και 206$ για την έκδοση 6GB/64GB το κάνει να είναι το οικονομικότερο smartphone με κάμερα 48MP που θα δούμε να κυκλοφορεί.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment