Ανακαλύψτε το δεύτερο μέρος του Blacksad: Under the Skin making-of

Ανακαλύψτε το δεύτερο μέρος του Blacksad: Under the Skin making-of

Η Microids, η Pendulo Studios και η YS Interactive δημοσίευσαν ένα δεύτερο video, όπου παρουσιάζουν τη δράση που εκτυλίχθηκε πίσω από τη δημιουργία του Blacksad: Under the Sin, το οποίο πρόσφατα πήρε το βραβείο «Best Adventure / Action Game» στη Gamescom 2019.

Το πρώτο video που κυκλοφόρησε πριν από λίγες εβδομάδες πρόσφερε πληροφορίες για τον κόσμο του comic book, αλλά και για τη δουλειά της ομάδας της Pendulo στην προσπάθεια της να μεταφέρει τον κόσμο του Juan Diaz Canales και του Juanjo Guarnido στον κόσμο των video games. Σε αυτό το νέο κεφάλαιο θα ανακαλύψετε τι παρακίνησε τις ομάδες να ξεκινήσουν αυτήν την περιπέτεια, αλλά και τις προκλήσεις που αντιμετώπισαν στη διάρκεια της δημιουργίας του παιχνιδιού, συμπεριλαμβανομένης της ανάγκης να αντικατοπτρίσουν το πνεύμα του comic book.

Το νέο making-of video περιλαμβάνει επίσης νέες και αποκλειστικές σκηνές, που δείχνουν τον τρόπο με τον οποίο απεικονίστηκαν οι χαρακτήρες και τον ρόλο που έπαιξε η μουσική του παιχνιδιού. Θα μάθετε για την συνεργασία της ομάδας με τον Inon Zur, τον συνθέτη που τίμησε με τη μουσική του παιχνίδια όπως το Syberia, το Fallout, το Dragon Age και το Prince of Persia!

Αυτή η σειρά των videos προσφέρει στους λάτρεις του παιχνιδιού και σε όλους τους μελλοντικούς παίκτες την ευκαιρία να βυθιστούν στη δημιουργική διαδικασία πίσω από το Blacksad: Under the Skin στη διάρκεια της μακράς αναμονής ως τις 5 Νοεμβρίου.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment