Διαγωνισμός #LGOLED_GoldenChallenge με απίθανα δώρα

Διαγωνισμός #LGOLED_GoldenChallenge με απίθανα δώρα

Η LG Electronics (LG) προσκαλεί όλους τους καταναλωτές να συμμετέχουν σε ένα μοναδικό ‘challenge’ ανάμεσα σε OLED Gaming και OLED Design τηλεοράσεις, που πραγματοποιείται στον πρώτο όροφο του Golden Hall, στο booth της LG. Συγκεκριμένα, έως και τις 29 Ιουλίου 2021 οι καταναλωτές θα έχουν τη δυνατότητα να μπουν στην κλήρωση για να αποκτήσουν συναρπαστικά LG δώρα, μέσω του διαγωνισμού που πραγματοποιεί η εταιρεία στην επίσημη σελίδα της στο Facebook.

 

Στο LG OLED booth έχουν δημιουργηθεί δύο ‘γωνιές’ με LG OLED τηλεοράσεις -η μία για τους λάτρεις του gaming, OLED C1 και η άλλη για όσους αγαπούν το εκλεπτυσμένο design, OLED G1. Οι ενδιαφερόμενοι καλούνται να επισκεφθούν το LG OLED booth, να μπουν στο chat bot https://bit.ly/36cMPUN και να αναρτήσουν μία φωτογραφία τους επιλέγοντας την πλευρά που προτιμούν, για να διεκδικήσουν μία LG OLED τηλεόραση, 5 φορητά ηχεία XBOOM PL7, 5 ασύρματα ακουστικά TONE Free FN7 και 15 δωροκάρτες από το Μουσείο Βασίλη και Ελίζας Γουλανδρή, αξίας 200€ η καθεμία.

 

Μάθετε περισσότερα για τις LG OLED τηλεοράσεις στον ακόλουθο σύνδεσμο: https://www.lg.com/gr/oled-tileoraseis.

Tags:
, ,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment