Εξερευνώντας πλανήτες στο Morphite android game

Εξερευνώντας πλανήτες στο Morphite android game

Το Morphite είναι επιστημονικής φαντασίας με στοιχεία εξερεύνησης σε στυλ 1st person shooter.

 

Θυμίζει αρκετά θα έλεγα το Νο Man’s Sky. Η αποστολή σου είναι να ταξιδέυεις από πλανήτη σε πλανήτη με σκοπό να συγκεντρώσεις resources αλλά και να ολοκληρώσεις αποστολές όπου θα σου δίνουν ο μέντορας σου αλλά και NPCs. Οι προμήθειες που συγκεντρώνεις είναι απαραίτητες για να τροφοδοτούν το διαστημόπλοιο σου αλλά και το όπλο που κουβαλάς. Επίσης μπορείς να τις χρησιμοποιήσεις σαν νόμισμα για να αγοράσεις upgrades για τον εξοπλισμό σου σε διαστημικούς σταθμούς που θα συναντήσεις στους πλανήτες που θα ταξιδέψεις.

 

Αυτό με λίγα λόγια σημαίνει πως το βασικό κλειδί επιβίωσης είναι να συγκεντρώνεις όσο περισσότερες προμήθεις  μπορείς. Επομένως το λες και survival! Ο χειρισμός είναι ο γνώριμος των 1st person shooter και δεν θα σας δυσκολέψει αν σας είναι γνώριμο τέτοιο είδος παιχνιδιών.

 

Αυτά για σήμερα παιδιά ελπίζω να σας άρεσε το βίντεο και αν θέλετε να κάνω κι άλλο σαν αυτό πείτε μου στα σχόλια και φυσικά μην ξεχνάτε να κάνετε εγγραφή στο κανάλι και να ενεργοποιήσετε τις ειδοποιήσεις για να βλέπετε ότι καινούριο ανεβαίνει!

 

 

 

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment