Επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S10 στην Ελλάδα

Επίσημη παρουσίαση της σειράς Samsung Galaxy S10 στην Ελλάδα

Η Samsung Electronics Hellas σύστησε χθες τα Samsung Galaxy S10, S10+ και S10e στην ελληνική αγορά, κατά τη διάρκεια της επίσημης παρουσίασης που πραγματοποιήθηκε χθες στο κέντρο της Αθήνας.

Εκπρόσωποι των ΜΜΕ, influencers, bloggers και instagrammers έζησαν την ξεχωριστή mobile εμπειρία της νέας σειράς Galaxy που θα καθορίσει την επόμενη δεκαετία. Στελέχη της Samsung Electronics Hellas μαζί με την παρουσιάστρια της βραδιάς Μαντώ Γαστεράτου, παρουσίασαν τα features της επόμενης γενιάς smartphones και wearables. Στη συνέχεια, οι καλεσμένοι είχαν την ευκαιρία να γνωρίσουν από κοντά τη νέα σειρά Galaxy απολαμβάνοντας τις μουσικές επιλογές της διεθνούς φήμης DJ Xenia Ghali, που έδωσε ξεχωριστό ρυθμό στη βραδιά.

Ο Byung Moo (Θεόφιλος) Shin, Πρόεδρος & Διευθύνων Σύμβουλος της Samsung Electronics Hellas χαιρέτησε τη βραδιά και δήλωσε: «Την προηγούμενη δεκαετία, η Samsung δεσμεύτηκε να προσφέρει, με το portfolio των προϊόντων Galaxy, την καλύτερη επιλογή για τους καταναλωτές. Με αυτή την κληρονομιά πορευόμαστε και σήμερα παρουσιάζουμε το μέλλον. Μένουμε πιστοί στο όραμά μας ώστε να είμαστε ο πρωτοπόρος νέων εμπειριών που θα μας ακολουθούν σε κάθε βήμα».

Ο Άρης Παρασκευόπουλος, Επικεφαλής του Τμήματος Κινητής Τηλεφωνίας της Samsung σε Ελλάδα και Κύπρο, συμπλήρωσε: «Με τη σειρά Galaxy S10, η Samsung θα βοηθήσει τους καταναλωτές να εξοικονομούν χρόνο, τον οποίο μπορούν να αφιερώσουν σε ό,τι αγαπούν περισσότερο. Οι υπερβατικές καινοτομίες και η εφαρμογή τεχνολογίας Τεχνητής Νοημοσύνης στις συσκευές της σειράς, θα παρέχουν μια νέα πραγματικότητα στους χρήστες και θα εγκαινιάσουν μια νέα εποχή στη βιομηχανία».

Ως συνέχεια μιας δεκαετίας καινοτομιών, η σειρά Galaxy S10 είναι σχεδιασμένη για όσους θέλουν ένα premium smartphone με πανίσχυρη απόδοση που θέτει τις βάσεις για την επόμενη γενιά στην εμπειρία των κινητών συσκευών. Για όσους αναζητούν μια συσκευή που θα τους συντροφεύει σε κάθε τους βήμα, η σειρά Galaxy S10 ανεβάζει τον πήχη με την Dynamic AMOLED οθόνη, τις πολλαπλές κάμερες επαγγελματικού επιπέδου και τις υψηλές επιδόσεις.

Τα ολοκαίνουρια Galaxy S10, Galaxy S10+ και Galaxy S10e θα είναι διαθέσιμα στα καταστήματα και online στο επίσημο δίκτυο των συνεργατών της Samsung, ξεκινώντας από σήμερα 8 Μαρτίου 2019, σε Prism White, Prism Black και Prism Green χρωματικές αποχρώσεις. To Galaxy S10e έρχεται και σε Canary Yellow. Το Galaxy S10+ θα είναι διαθέσιμο και σε δύο κεραμικά μοντέλα: Ceramic Black και Ceramic White, μια deluxe έκδοση από κεραμικό σώμα, η μνήμη RAM του οποίου ανεβαίνει στα 12GB και ο αποθηκευτικός χώρος στα πρωτόγνωρα για τη βιομηχανία επίπεδα του 1ΤΒ.

Το οικοσύστημα της σειράς Galaxy συμπληρώνουν τα απίθανα Galaxy wearables, Galaxy Watch Active και Galaxy Buds. Το smartwatch και τα ασύρματα ακουστικά της Samsung είναι φτιαγμένα για πολλούς και διαφορετικούς τρόπους ζωής και κάνουν την επίτευξη των στόχων ευεξίας πιο εύκολη, κομψή και διασκεδαστική.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment