Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας

Εφαρμογή προσφέρει «στοματικό σεξ εξ αποστάσεως» αν γλείψετε το κινητό σας

Η έλευση των smartphones, μας έκανε τη ζωή πιο εύκολη, ακόμη και στα πιο προσωπικά θέματα!

Μία νέα εφαρμογή έρχεται και υπόσχεται να προσφέρει την απόλυτη απόλαυση στη γυναίκα μέσω του στοματικού έρωτα.

Η πρωτότυπη ιδέα έρχεται από την «O-Cast», μια νέα ψηφιακή αγορά, η οποία επιτρέπει στους ανθρώπους να ανεβάσουν προσομοιώσεις στοματικού σεξ που στη συνέχεια μπορούν να κατεβούν σ’ έναν δονητή μέσω bluetooth.

Ο χρήστης μπορεί να κατεβάσει μία εφαρμογή, η οποία θα καταγράφει τις δονήσεις της γλώσσας, όταν αυτός θα γλείφει την οθόνη του κινητού του.

Ο εκπρόσωπος τύπου της O-Cast Darren αναφέρει χαρακτηριστικά: «Μπορείτε επίσης να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλό σας, αλλά με το να γλείφετε το τηλέφωνο δημιουργείτε μεγαλύτερη δόνηση» και προσθέτει: «Αν η οθόνη του τηλεφώνου σας είναι καθαρή, τότε θα πρέπει να είστε εντάξει».

Είτε θέλετε να χρησιμοποιήσετε το δάχτυλο σας είτε τη γλώσσα σας, έχετε 60 δευτερόλεπτα για να επιλέξετε πώς θα ευχαριστήσετε τη σύντροφό σας.

Αυτές οι δονήσεις που προκαλούνται είτε από το γλείψιμο είτε από το άγγιγμα της οθόνης συνδέονται μέσω Bluetooth με το Lush, έναν φορητό δονητή που πωλείται έναντι  100 δολαρίων.

Πηγή: news.gr

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment