Ημερομηνία κυκλοφορίας για το Is it Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon (vid)

Η μεταφορά του δημοφιλούς μυθιστορήματος, manga και σειράς anime, «Is it Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon?» στον κόσμο των videogames απέκτησε ημερομηνία κυκλοφορίαςΗ PQube και η MAGES ανακοίνωσαν ότι το action RPG Is it Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? – Infinite Combate θα κυκλοφορήσει στις Αυγούστου για τα παρακάτω συστήματα:

 

  • Nintendo Switch: σε εμπορική συσκευασία και ψηφιακή έκδοση
  • PlayStation 4: σε εμπορική συσκευασία και ψηφιακή έκδοση
  • PC: σε ψηφιακή έκδοση στην υπηρεσία Steam

 

Το Is it Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon? – Infinite Combate διαδραματίζεται σε ένα φανταστικό τόπο όπου οι θεοί έχουν περιορίσει τις δυνάμεις τους αναζητώντας συναρπαστικές στιγμές και την ευκαιρία να βιώσουν τις δυσκολίες του κάτω κόσμου. Για να μπορεί να αλληλοεπιδρά με τους ανθρώπους, κάθε θεότητα έχει ιδρύσει μία Familia, στην οποία ομάδες τυχοδιωκτών μπορούν να εγγραφούν για να κάνουν φίλους και να στηρίξουν ο ένας τον άλλο, πριν ξεκινήσουν την περιπέτεια τους σε ένα επικίνδυνο λαβύρινθο που ονομάζεται Dungeon.

 

Ένας από αυτούς είναι ο Bell Cranel, ο νεαρός βασικός πρωταγωνιστής της ιστορίας του DanMachi. Ως ο μοναδικός ακόλουθος της Hestia Familia, δυσκολεύεται περισσότερο από τους άλλους, αλλά πασχίζει να βελτιώσει τον εαυτό του!

 

Το gameplay είναι ένα συναρπαστικό μείγμα ανάμεσα dungeon crawling παιχνιδιού με στοιχεία RPG και ιστορία οπτικής νουβέλας, στο οποίο περιλαμβάνονται γεγονότα από την πρώτη σεζόν του Is it Wrong to Try to Pick Up Girls in a Dungeon anime, αλλά και νέο περιεχόμενο! Εκτός από το εκτενές Story mode, οι παίκτες θα μπορέσουν να δοκιμάσουν τις δεξιότητες τους στα procedurally generated Extra Dungeons και να ανακαλύψουν περισσότερα για τους υπόλοιπους χαρακτήρες στη διάρκεια των Date Events.

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: