Η έξυπνη λάμπα της Xiaomi για οικονομία στο σπίτι!

Η έξυπνη λάμπα της Xiaomi για οικονομία στο σπίτι!

Τα έξυπνα σπίτια έχουν μπει για τα καλά στη ζωή μας και όλο και περισσότεροι από εμάς οδηγούμαστε σε τέτοιες λύσεις της τεχνολογίας είτε από οικολογική συνείδηση είτε απλά για να έχουμε μια οικονομικότερη και ποιοτικότερη καθημερινότητα στο σπίτι μας.

Το βασικότερο που το 80% των σπιτιών σήμερα ακολουθεί είναι λύσεις για οικονομικότερη κατανάλωση ενέργειας χρησιμοποιώντας οικονομικές λάμπες, χρονοδιακόπτες κλπ. Η Xiaomi σαν κορυφαία εταιρία στον χώρο της τεχνολογίας δεν θα μπορούσε να μείνει πίσω και συνεχώς μας παρουσιάζει “πράσινες” συσκευές.

 

Μια τέτοια συσκευή είναι και η έξυπνη λάμπα με αισθητήρα κίνησης της θυγατρικής της εταιρίες Yeelight. Πρόκειται για ένα led φως όπου ενεργοποιείται με την κίνηση και παραμένει αναμμένο για 60 δευτερόλεπτα αφότου έχουμε απομακρυνθεί. Η φωτεινότητα του είναι στα 670 lm σε λευκό φωτισμό. Η διάρκεια ζωής είναι αρκετά μεγάλη χάρη στα led panel φωτισμού. Η τιμή της αρκετά ενδιαφέρουσα μιας και την βρήκαμε στα €16.94 όπου τρέχει τώρα σε έκπτωση

Βρείτε την εδώ: https://bit.ly/2qbtZMB

 

Tags:
,
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: