Η LG καλωσορίζει το φθινόπωρο με τον ‘Back to gaming’ Facebook διαγωνισμό

Η LG καλωσορίζει το φθινόπωρο με τον ‘Back to gaming’ Facebook διαγωνισμό

Η LG Electronics (LG) προσκαλεί τους λάτρεις του gaming να λάβουν μέρος στο Facebook διαγωνισμό της για να κερδίσουν το gaming monitor 27UL850-W με την απόλυτη 4Κ εικόνα και επιλογές λειτουργίας παιχνιδιού (Gamer, FPS ή RTS). Συγκεκριμένα, από τις 12 έως και τις 19 Σεπτεμβρίου 2019, οι χρήστες μπορούν να συμμετέχουν εύκολα στην κλήρωση μπαίνοντας στο https://m.me/LGHellas και απαντώντας σε μια απλή ερώτηση.

Τα monitors της LG προσφέρουν ανώτερη ποιότητα εικόνας, ζωντανά χρώματα και ευρύτερη γωνία θέασης και είναι ιδανικά για απαιτητικούς gamers. Η οθόνη 27UL850-W διαθέτει λεπτό διακοσμητικό πλαίσιο στις τρεις πλευρές, ενώ χάρη στην τεχνολογία MAXXAUDIO®, ο χρήστης βιώνει μια καθηλωτική εμπειρία θέασης με ήχο εξαιρετικής ποιότητας. Παράλληλα, υποστηρίζει το πρότυπο VESA DisplayHDR™ 400 με ευρύ φάσμα φωτεινότητας και αντίθεσης και μπορεί να μετατρέψει τυπικό περιεχόμενο σε βίντεο ποιότητας HDR στην οθόνη.

Επιπλέον, η συγκεκριμένη οθόνη επιδεικνύει εκπληκτική χρωματική ακρίβεια, καλύπτοντας το 99% του χρωματικού φάσματος sRGB. Ακόμη, διαθέτει σύνδεση USB Type-C™ και είναι συμβατή με MacBook. Έτσι, με ένα μόνο καλώδιο, οι χρήστες μπορούν να μεταφέρουν δεδομένα οθόνης ακόμη και 4K, φορτίζοντας ταυτόχρονα ένα MacBook ή οποιαδήποτε κινητή συσκευή ισχύος έως 60 W.

Τα χαρακτηριστικά της UHD 4K HDR οθόνης ενισχύονται από το λογισμικό True Color Pro, μέσω του οποίου δίνεται η δυνατότητα βελτιστοποίησης της χρωματικής απόδοσης και από την τεχνολογία Radeon FreeSync™, χάρη στην οποία μειώνονται οι αλλοιώσεις και το τρεμόπαιγμα της οθόνης. Επίσης, οι gamers μπορούν να απολαύσουν μια άνετη εμπειρία θέασης καθώς το συγκεκριμένο monitor διαθέτει εργονομική βάση στήριξης, ενώ υπάρχει η δυνατότητα περιστροφής της οθόνης έως 900.

Τέλος, τα HDR UHD 4K monitors όπως και όλα τα monitors της LG, υποστηρίζονται με 3 χρόνια συνολική εγγύηση και 3 χρόνια εγγύηση 0 Pixel.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment