Η LG παρουσιάζει στην CES 2017 το αιωρούμενο ηχείο

Η LG παρουσιάζει στην CES 2017 το αιωρούμενο ηχείο

— Η LG Electronics (LG) παρουσιάζει το φουτουριστικό αιωρούμενο φορητό ηχείο (μοντέλο PJ9) στην CES® 2017, αποδεικνύοντας ξεκάθαρα τη καινοτόμα τεχνολογία της βιομηχανίας ηλεκτρονικών ειδών. Το ‘μαγικό’ ασύρματο ηχείο αιωρείται στο χώρο πάνω από το συνοδευτικό Levitation Station προσφέροντας ήχο υψηλής ποιότητας ενώ κάνει ταυτόχρονα μεγάλη εντύπωση με τον ελκυστικό σχεδιασμό του. Εκτός από την πρωτοποριακή του εμφάνιση, το ευέλικτο ηχείο δίνει στους χρήστες τη δυνατότητα να αναπαράγουν άψογα μουσική, podcasts και άλλο ηχητικό περιεχόμενο στο σπίτι και σε εξωτερικούς χώρους.

 

To PJ9 δημιουργεί το εντυπωσιακό αυτό οπτικό αποτέλεσμα με τη χρήση ισχυρών ηλεκτρομαγνητών που είναι τοποθετημένοι μέσα στο Levitation Station δίνοντας στο ηχείο τη μοναδική αιωρούμενη όψη από οποιαδήποτε επιφάνεια χωρίς τη χρήση καλωδίων. Στο επίκεντρο της συσκευής βρίσκεται ένα ηχείο 360-μοιρών με φουτουριστικό σχεδιασμό καθώς και βαθύ μπάσο από το subwoofer ενσωματωμένo μέσα στο Levitation Station. Το PJ9 διαθέτει επίσης την τεχνολογία Dual Passive Radiator για την αναπαραγωγή ‘καθαρών’ τόνων μεσαίου και υψηλού εύρους.

 

Όταν η μπαταρία διαρκείας 10 ωρών αρχίζει να εξαντλείται, το έξυπνο φορητό ηχείο ‘κατεβαίνει’ αυτόματα στο Levitation Station και αρχίζει να φορτίζεται ασύρματα χωρίς καμία παρέμβαση από τον ακροατή ή διακοπή της μουσικής. Το PJ9 είναι  συμβατό με IPX7, έτσι ώστε να αντέχει σε οποιεσδήποτε δυσμενείς καιρικές συνθήκες όταν χρησιμοποιείται σε εξωτερικούς χώρους. Για πρόσθετη ευκολία και ευελιξία, η τεχνολογία Multipoint επιτρέπει στο ηχείο να συνδεθεί με δύο συσκευές Bluetooth ταυτόχρονα.

 

«Η πιο πρόσφατη προσθήκη μας στη διευρυμένη σειρά των premium ασύρματων συσκευών ήχου δεν είναι μόνο εντυπωσιακή, αλλά επίσης μεταφέρει με το καλύτερο δυνατό τρόπο το μήνυμα ότι η LG έχει πάντα να παρουσιάσει κάτι διαφορετικό», δήλωσε ο Brian Kwon, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Home Entertainment Company της LG. «Δεσμευόμαστε απόλυτα να συνεχίσουμε να εξερευνούμε τις νέες τάσεις και τον πρωτοποριακό σχεδιασμό προηγμένων προϊόντων ήχου για τους καταναλωτές σε όλο τον κόσμο, και το PJ9 είναι το πιο καλύτερο παράδειγμα της δέσμευσης αυτής».

 

Οι επισκέπτες της CES μπορούν να επισκεφθούν το εκθεσιακό κέντρο “Las Vegas Convention Center” (Central Hall Booth #11100) και να δουν από κοντά την ολοκληρωμένη σειρά των ασύρματων προϊόντων ήχου.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment