Η Merge Games συνεργάζεται με τη Red Hook Studios για να προσφέρουν το βραβευμένο Darkest Dungeon: Ancestral Edition

Η Merge Games συνεργάζεται με τη Red Hook Studios για να προσφέρουν το βραβευμένο Darkest Dungeon: Ancestral Edition

Η Merge Games Ltd., η εταιρία έκδοσης ιδιωτικού συμφέροντος, ανακοινώνει με υπερηφάνεια ότι έφτασε σε συμφωνία με τη Red Hook Studios για να διαθέσει το βραβευμένο gothic RPGDarkest DungeonAncestral Edition, στα καταστήματα λιανικής για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch.

 

Ο γενικός διευθυντής της Merge GamesLuke Keighran, σχολίασε σχετικά, «Είμαστε εκστασιασμένοι που θα συνεργαστούμε με τη Red Hook Studios. Το Darkest Dungeon είναι ένα φανταστικό εμπορικό προϊόν και η συνεργασία με την ομάδα της Red Hook ήταν απολαυστική. Πιστεύουμε πως το Darkest DungeonAncestral Edition θα τύχει θερμής υποδοχής από τους καταστηματάρχες και τους παίκτες εξίσου.»

 

Το Darkest DungeonAncestral Edition, που αναμένεται να κυκλοφορήσει τον Μάρτιο του 2018, θα γίνει διαθέσιμο σε φυσική έκδοση για το PlayStation 4 και το Nintendo Switch. Η έκδοση αυτή θα προσφέρει το αρχικό Darkest Dungeon και τα δύο expansions του, το The Crimson Court και το The Shieldbraker.

 

Ο ένας εκ των δύο προέδρων της Red Hook StudiosTyler Sigman, πρόσθεσε, «Πολλοί οπαδοί ζητούσαν τη φυσική έκδοση του παιχνιδιού και η Merge Games ήταν ο κατάλληλος συνεργάτης για να μας βοηθήσει να το κάνουμε πραγματικότητα! Είμαστε ενθουσιασμένοι που έχουμε την επιλογή να αγοράσουμε τη φυσική έκδοση… και είναι σίγουρο πως θα κρατήσουμε μερικά αντίτυπα για τις προσωπικές μας βιβλιοθήκες!»

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: