Η MMD αποκαλύπτει την οθόνη Philips 276C8

Η MMD αποκαλύπτει την οθόνη Philips 276C8

Η MMD, η κορυφαία εξειδικευμένη εταιρία οθονών  και brand license partner για τις οθόνες Philips, ανακοινώνει την LCD οθόνη  Philips Moda 276C8 με USB-C. Μια 27” Quad HD οθόνη εξοπλισμένη με όλα όσα χρειάζονται οι επαγγελματίες του σήμερα για να αυξήσουν  την παραγωγικότητά τους, απολαμβάνοντας κάθε λεπτό που περνούν στον υπολογιστή τους. Από την κομψή αισθητική χωρίς πλαίσιο, την USB-C σύνδεση, έως την εντυπωσιακή ποιότητα εικόνας, η Philips 276C8 προσφέρει έναν ιδανικό συνδυασμό σχεδιασμού και απόδοσης.

Βραβευμένος σχεδιασμός

Σε ό,τι αφορά τον σχεδιασμό, η οθόνη Philips 276C8 εντυπωσιάζει. Κατασκευασμένη με σχεδόν κανένα πλαίσιο, η άψογη εμφάνιση του Zero Bezel δεν είναι μόνο αισθητικά ελκυστική, αλλά προσφέρει το πλεονέκτημα μιας πιο εκτεταμένης εικόνας και ενός μεγαλύτερου χώρου εργασίας,  διευκολύνοντας παράλληλα το απρόσκοπτο στήσιμο πολλαπλών οθονών. Η οθόνη είναι επίσης εξαιρετικά λεπτή μόλις 6,1 χιλιοστά, και διαθέτει μια ελκυστική σύγχρονη εμφάνιση που ταιριάζει σε κάθε χώρο εργασίας και διαβίωσης. Το λεπτό, μοντέρνο πάνελ της οθόνης και ο γεωμετρικός σχεδιασμός της βάσης κέρδισαν το βραβείο 2018 Red Dot Design Award, το οποίο απονέμεται στην καλύτερη οθόνη σε σχεδιασμό και εργασία.

Μία οπτική υπερβολή

Η οθόνη Philips 276C8 διαθέτει μια σειρά καινοτόμων τεχνολογιών που προσφέρουν εκπληκτικές εικόνες, από τρισδιάστατα γραφικά μέχρι φωτογραφίες, ταινίες, εφαρμογές γραφείου και άπειρα περισσότερα. Η ανάλυση CrystalClear QHD 2560×1440 ή 2560×1080 ζωντανεύει κάθε εικόνα, ενώ η τεχνολογία ευρείας προβολής IPS LED ενισχύει την ακρίβεια των εικόνων και των χρωμάτων. Η οθόνη είναι επίσης εξοπλισμένη με τεχνολογία Ultra Wide-Color, η οποία προφέρει ένα εξαιρετικά ευρύ φάσμα χρωμάτων για πιο πλούσιο, πιο ζωντανό αποτέλεσμα, καθώς και τεχνολογία High Dynamic Range, που βελτιώνει τη φωτεινότητα, την αντίθεση και το χρώμα, προσδίδοντας εικόνες με περισσότερη λάμψη και αποχρώσεις. Και για τους οπαδούς του gaming, αυτή η οθόνη διαθέτει τεχνολογία AMD FreeSync™ και εξαιρετικά γρήγορο χρόνο απόκρισης για απίστευτα ομαλό, απαράμιλλο παιχνίδι. Για να διασφαλιστεί ότι οι χρήστες μπορούν να απολαύσουν τη Philips 276C8 χωρίς να φοβούνται για την όρασή τους, η οθόνη προσφέρει επίσης πολλά χαρακτηριστικά σχεδιασμένα με γνώμονα την ευημερία των χρηστών, όπως οι τεχνολογίες LowBlue Mode και EasyRead.

 

 

Η απλότητα ξεκινά εδώ

Για τους σημερινούς  επαγγελματίες που διεκπεραιώνουν ταυτόχρονα πολλαπλές εργασίες, η οθόνη Philips 276C8 αποτελεί έναν ισχυρό συνεργάτη εξοικονόμησης χρόνου, εξοπλισμένο με καινοτόμα χαρακτηριστικά που ενισχύει την παραγωγικότητα κάθε μέρα. Το βασικότερο χαρακτηριστικό από όλα, είναι το USB-C με παροχή ισχύος, το οποίο επιτρέπει στους χρήστες να επωφελούνται από τη μεταφορά δεδομένων υψηλής ταχύτητας USB 3.2, να παρακολουθούν βίντεο υψηλής ανάλυσης, και  να επαναφορτίσουν συμβατούς notebook υπολογιστές απευθείας από την οθόνη, όλα με ένα μόνο αναστρέψιμο καλώδιο USB-C. Τι άλλο θα μπορούσε να είναι πιο απλό;

Κομψή, λεπτή και ευέλικτη, η οθόνη Philips 276C8 θα είναι διαθέσιμη από το Δεκέμβριο με ενδεικτική τιμή λιανικής πώλησης στα €369.

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment