Η NASA σε πληρώνει 16.500€ για να… ξαπλώνεις

Η NASA σε πληρώνει 16.500€ για να… ξαπλώνεις

Ένα νέο ειδικό πρόγραμμα της NASA απαιτεί άτομα που θα… μείνουν στο κρεβάτι για 60 ημέρες. Συγκεκριμένα, 24 θέσεις είναι ανοιχτές, και όσοι τις κατακτήσουν θα κερδίσουν 16.500€. Ο σκοπός της έρευνας είναι να βγουν περισσότερα συμπεράσματα για το πώς η τεχνητή βαρύτητα μπορεί να επηρεάσει το ανθρώπινο σώμα.

Τα άτομα που θα συμμετέχουν στην μελέτη (12 άνδρες και 12 γυναίκες) θα πρέπει να είναι μεταξύ 24 και 55 ετών, θα πρέπει να περάσουν όντως 60 μέρες ξαπλωμένοι και θα πρέπει όλοι να μιλούν Γερμανικά, καθώς η μελέτη θα πραγματοποιηθεί στην Κολωνία, στο κέντρο της ιατρικής ερευνητικής μονάδας του Ινστιτούτου Αεροδιαστημικής Ιατρικής.

Οι συμμετέχοντες θα παραμείνουν στην ειδική μονάδα συνολικά 89 ημέρες, συμπεριλαμβανομένων πέντε ημερών εξοικείωσης και 14 ημερών ανάπαυσης και αποκατάστασης. Οι κινήσεις τους θα είναι περιορισμένες, ώστε να μην ασκείται πίεση στους μυς, τους τένοντες και τα οστά.

Η μελέτη θα περιλαμβάνει δύο ομάδες. Η πρώτη ομάδα άρχισε στις 25 Μαρτίου και η δεύτερη ομάδα θα ξεκινήσει στις αρχές Σεπτεμβρίου. Οι αιτήσεις για τη φθινοπωρινή ομάδα λήγουν στις 24 Μαΐου, άρα βιαστείτε και στείλτε email στο probanden-bit@dlr.de.

Πηγή: in2life.gr

Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: