Η Samsung Electronics ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Samsung Electronics ανάμεσα στους «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας»

Η Samsung Electronics Hellas αναδείχθηκε ως Πρωταγωνιστής του κλάδου «Ηλεκτρικά & Ηλεκτρονικά Είδη: Εισαγωγείς και Διανομείς», διάκριση που έλαβε στο πλαίσιο των βραβείων «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας».

 

Οι «Πρωταγωνιστές της Ελληνικής Οικονομίας» διοργανώνονται για τέταρτη φορά από την Direction Business Network και τελούν υπό την αιγίδα του Υπουργείου Οικονομίας και Ανάπτυξης και του ΣΕΒ. Επιβραβεύουν τις επιχειρήσεις που στηρίζουν την οικονομία της χώρας και συμβάλλουν έμπρακτα στην ανάπτυξή της. Κριτήρια της βράβευσης συναποτελούν τα επίσημα οικονομικά αποτελέσματα των εταιρειών, όπως αποτυπώνονται στους ισολογισμούς του 2016, ο κύκλος εργασιών, τα κέρδη προ φόρων και τα ταμειακά τους διαθέσιμα.

 

Ο Πρόεδρος της Samsung Electronics σε Ελλάδα και Κύπρο, Kyoung Il Min, ο οποίος και παρέλαβε το βραβείο, δήλωσε: «Η ανάδειξη της Samsung ως ένας εκ των πρωταγωνιστών της ελληνικής οικονομίας είναι εξαιρετικά τιμητική. Είναι ωστόσο και ιδιαιτέρως σημαντική, καθώς αποτελεί απόδειξη της εμπιστοσύνης του ελληνικού καταναλωτικού κοινού στην εταιρεία, μια εμπιστοσύνη που έχει χτιστεί τόσο πάνω στην τεχνολογία αιχμής που αντιπροσωπεύει η εταιρεία παγκοσμίως όσο και στη σκληρή δουλειά μιας ταλαντούχας και αφοσιωμένης ομάδας».

Tags:
Soustas
billnotis@yahoo.gr

Δημιουργός και Αρχισυντάκτης του Techsmart.gr καθώς επίσης και πολλών επιτυχημένων ιστοσελίδων. Μεγάλος fan της τεχνολογίας και Online Marketing Specialist θα τον βρείτε online όλο το 24ωρο.

No Comments

Post A Comment

%d bloggers like this: